The Spring Trend! Ξέχνα τις πλατφόρμες… Ήρθαν οι ΦΛΑΤφόρμες

Οι φλατφόρμες έρχονται να κατακλύσουν όλες τις γυναικείες ντουλάπες! Η πρώτη γνωριμία με αυτό το νέο “υβρίδιο” πλατφόρμας προκαλεί αμηχανία! Δεν είσαι σίγουρη εάν είναι κομψό και δεν έχεις ιδέα πως να το ενσωματώσεις στο στιλ σου! Σε διαβεβαιώνουμε πως αν δοκιμάσεις τις φλατφόρμες δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις! Είναι πολύ άνετες, τόσο άνετες που θα νομίζεις ότι περπατάς με ανατομικά παπούτσια ενώ παράλληλα σου προσφέρουν από 5 μέχρι 8 πόντους σε ύψους!

Κάποτε είχες ευχηθεί να μπορούσες να πηγαίνεις κάθε μέρα στο γραφείο με ψηλοτάκουνα αλλά να νιώθεις ότι περπατάς με φλατ! Η ευχή σου λοιπόν πραγματοποιήθηκε! Οι φλατφόρμες είναι εδώ για να σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη! Άλλωστε οι ευκολοφόρετες τάσεις σπανίζουν! Γιατί να μην την εκμεταλευτείς τώρα που μπορείς;

Η Chanel δίνει στις φλατφόρμες της ταυτότητα gladiator για να βγεις νικήτρια στη μάχη του στιλ ενώ ο οίκος Fendi συνδυάζει ξύλο, δέρμα και ύφασμα σε χακί!

Οι αναμνήσεις μιας γκέισας δίνουν δημιουργική έμπνευση στον Kenzo ενώ στον οίκο Prada συνδυάζουν oxfords, φλατφόρμα, φελό και χρώμα σε ένα κομμάτι! Θα το τολμήσεις;

Ο Marc Jacobs προτείνει τις πλατφόρμες και για βραδiνή έξοδο σε συνδυασμό χρυσού με μωβ ενώ ο Derek Lam δημιουργεί μια πιο ανάλαφρη εκδοχή σε στιλ μπαλαρίνας!

Styling Tips:

– Εάν έχεις πολύ αδύνατες γάμπες απέφυγε τις δίπατες και προτίμησε αυτέ ςπου δεν έχουν φιάπα!
– Τις πρωινές ώρες πρότιμησε σε φελλό ή ψάθα ενώ το βράδυ ξύλο!
– Ταιριάζουν με τα παντελόνια καμπάνα για ένα ολοκληρωμένο 70s look!

Read More

And More