The catwalks! Δες τα videos από τα σημαντικότερα fashion shows του Χειμώνα…

Mπορέι η Αθήνα να φαντάζει μακριά πολύ από όλα τα μεγάλα events της μόδας αλλά το internet έχει την ικανότητα να σπάει την απόσταση και να σε φέρνει κοντά σε οτιδήποτε αγαπάς πολύ. Κι αν η μόδα είναι η αγάπη σου, και σου αρέσει να χαζεύεις τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής και να ενημερώνεσαι για τις νέες τάσεις μην χάσεις την ευκαιρία να τα βρεις όλα συγκετρωμένα σε μία σελίδα.

Κάθισε αναπαυτικά γιατί το tlife.gr σε ταξιδεύει όχι μόνο σε άλλες πολιτείες αλλά και στις collection των πιο σημαντικών οίκων μόδας. Τα βίντεο με τα shows υπερπαραγωγές είναι δικά σου..

Πρώτο και σημαντικότερο όλων κι αυτό που ίσως ήδη έχεις δει στα videos του tlife.gr είναι το συναρπαστικό show της Chanel! H επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο Grand Palais, η είσοδος ήταν αυστηρά για τον κόσμο της μόδας και τις πελάτισσες του οίκου και ο Κarl Lagerfeld κέρδισε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις.


Ο οίκος Chanel φοράει στη γυναίκα για το φετινό χειμώνα παντελόνια ψηλόμεσα με γυρισμένα ρεβέρ, σακάκια και ταγέρ μάλλινα ενώ το ύψος των τακουνιών μειώνεται κατά πολύ. Οι αποχρώσεις γήινες θέλουν τη γυναίκα να υιοθετεί ένα πιο androgyny look.

Yves Saint Laurent


Το κλασικό άσπρο-μαύρο-γκρί καρό επανέρχεται σε όλες τις μορφές του. Τα σακάκια, οι φούστες και τα φόρεματα είναι μάλλινα ένω τα κουμπιά από τα πουκάμισα μένουν ερμητικά κλειστά στο λαιμό. Το λευκό χρώμα με έντονες διαφάνειες στο μπούστο και σκισίματα στις maxi φούστες στο πλάι δίνουν έναν έντονα θηλυκό αέρα.

Christian Dior


Ο οίκος Dior μετά την απομάκρυνση του Galliano δημιούργησε αμφιβολίες. Χρώματα γήινα με το μπορντό και το σκούρο μπλέ να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Φυσικά δεν έλειψαν οι διαφάνειες και τα φορέματα σε ρομαντικό ύφος. Σημείωσε τα σουέντ δερμάτινα παλτό και μπουφάν αλλά και τις μποτές πάνω από το γόνατο.

Armani


Κλασικές θηλυκές γραμμές, μεταξωτά υφάσματα και ρεβέρ γυρισμένα. Οι αποχρώσεις παστέλ με τα σακάκια και τα παλτό να στενεύουν στη μέση.

Lanvin


Θηλυκά ρούχα που σαγηνεύουν αφήνοντας τους ώμους έξω. Αέρινα υφάσματα. Οι δαντέλες και τα καπέλα προσθέτουν ένα επιβλητικό famme fatale ύφος που ο Αlber Elbaz το προτείνει φορεμένο με boyish flat παπούτσια. Το πουά υπάρχει κι εδώ.

Balmain


Tα φρέσκα και νεανικά looks του οίκου με τις παγέτες και τις πέτρες να παίζουν κυρίαρχο ρόλο και να δημιουργούν το απόλυτο rock chick look. Οι ώμοι μαλακώνουν στο τελείωμά τους ενώ τα μποτάκια δένουν με κορδόνι μπροστά.

Dolce & Gabbana


Μaxi φορέματα αέρινα που αφήνουν μοιραίο αέρα στο πέρασμά τους. Στενά pencil φορέματα κάτω από το γόνατο και κοστούμια σε φαρδιά γραμμή. Φέτος οι Dolce & Gabbana φέρνουν στην επικαιρότητα το κεφάλαιο αστεράκια και στολίζουν τα ρούχα τους με νότες.

Versace


Φορέματα, παλτό και φούστες απόλυτα θηλυκά, ενώ οι λεπτομέρειες από γούνα στα αξεσουάρ προδίδουν την τάση του χείμωνα. Τα χρυσά κουμπιά στα ρούχα επιβάλλονται και δίνουν αίσθηση πως τα γαλόνια ξέρεις πολύ καλά γιατί τα φοράς!

Gucci


Έντονα ζωηρά χρώματα που παραπέμπουν στη δεκαετία του ’60. Έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί, διαφάνειες και λουλούδια στολίζουν σχεδόν όλες τις δημιουργίες ενώ οι μπότες στο ύψος κάτω από το γόνατο κάνουν δυναμικό come back. Σημείωσε τις snake skin (δέρμα φιδιού) φούστες.

Givenchy


Φούστες κάτω από το γόνατο, ψηλόμεσες και συνδυασμένες με μπλούζες από cashmere με έντονα prints. Tα πουκάμισα κλειστά στο λαιμό.

Jean Paul Gaultier


O Gaultier διαψεύδει αυτούς που υποστηρίζουν πως φέτος φοράμε τα πάντα εκτός μαύρου και κάνει τα περισσότερα looks του σε μαύρη απόχρωση. Ο αέρας του ’60 είναι διάχυτος, η επιστροφή σε κλασικά looks έκδηλη και τα φουσκωτά μπουφάν δηλώνουν παρών.

Louis Vuitton


Kομψή η Louis Vuitton γυναίκα με κλειστά στο λαιμό φορεμένες τις μπλούζες. Καπέλα, μάλλινα παντελόνια και βινίλ μπουφάν. Ο οίκος πλαστικοποιεί τα looks του, φοράει μπλούζες από cashmere και αποφεύγει διακριτικά το μαύρο χρώμα χρησιμοποιώντας μπλέ σκούρο και γκρί.

Stella McCartney


Θηλυκά φορέματα που σου αναπνέουν να θέλεις να τα φορέσεις. Κλειστά στο λαιμό, αγκαλιάζουν το σώμα και ξεσηκώνουν με τις πουά λεπτομέρειες στις διαφάνειες των φορεμάτων του οίκου.

Alexander McQueen


Επιβλητικά φορέματα με τη γούνα ως λεπτομέρεια να επικρατεί και το περιδέραιο στο λαιμό να δημιουργεί μία φετίχ τάση στα αξεσουάρ του χειμώνα.

Read More

And More