To κομμάτι-κλειδί της φετινής μόδας! Η ολόσωμη φόρμα και πως να τη φορέσεις…

Τα jumpsuit ή στην ελληνική ολόσωμες φόρμες είναι στην επικαιρότητα και πάλι και μπορούν να φορεθούν σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Το που και πως θα τις φορέσεις εξαρτάται καθαρά από το στιλ της φόρμας σου και την ποιότητα του υφάσματός της.

Είναι αναμφισβήτητα ένα βραδινό ρούχο που μπορείς να φορέσεις μέσα στην εορταστική περίοδο ενώ μία εμπριμέ είτε ακόμη και πουά θα μπορέσει να σε βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμη και στον καφέ σου.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει όλες τις φόρμες της νέας σεζόν και σου παρουσιάζει τις λεπτομέρειες που τις κάνουν τόσο ξεχωριστές.


Από αριστερά: Emporio Armani, Chanel, Derek Lam

Οι φόρμες με ύφανση είτε από βελούδο, είτε μεταξωτές είτε με κεντημένες λεπτομέρειες και με κομψό κόψιμο στους ώμους, στην πλάτη ή στο στήθος είναι αυτές που πρέπει να επιλέξεις για τη βραδινή σου έξοδο.

Αυτές είναι οι πιο κλασικές και για να μπορέσεις να διατηρήσεις μια ισοροπία μπορείς να προσαρμόσεις ακόμη ένα trend και να γυρίσεις τα ρεβέρ.

Η ανοιχτή τους γραμμή θα κολακεύσει τον σωματότυπό σου και σαφέστατα θα σου αφαιρέσει πολλούς πόντους από τα πόδια και την περιφέρεια.

TIP: Φόρεσέ την με ένα στενό “μεσάτο” σακάκι, jacket ή μακρύ παλτό. Αν η φόρμα σου έχει αρκετές λεπτομέρειες πάνω της τότε το σακάκι είναι προτιμότερο να είναι πολύ απλό.

TIP: Τα μπουφάν ή οι καμπαρντίνες που το μήκος τους φτάνει στο γόνατο δεν είναι κομψή επιλογή και δεν σε κολακεύουν.


Aπό αριστερά: Emanuel Ungaro, Michael Kors, Yves Saint Laurent

Μια φόρμα για να είναι sexy δεν χρειάζεται να προδίδει πολλά από το σώμα σου αφού ένα λεπτό ζωνάκι στη μέση αμέσως σου δίνει σχήμα και τονίζει τη μέση και τους γοφούς σου.

Το να αφήνεις τους ώμους σου έξω, το μπούστο σου ή ακόμη και να επιλέξεις μία φόρμα με δαντέλα είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα προδίδει ένα αισθησιακό σεξαπίλ.

TIP: Φόρεσε ψηλά παπούτσια ώστε να αναδείξεις ακόμη περισσότερο την σιλουέτα σου και να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα.


Από αριστερά: Chloe, Jean Paul Gaultier, Stella McCartney

Η απόλυτα κλειστές φόρμες είναι σίγουρα κι αυτές μία κομψή επιλογή που όμως δεν θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις το sexy εαυτό σου.

TIP: Αν την επιλέξεις, δοκίμασέ την πρώτα, ώστε να είσαι σίγουρη πως κολακεύει το σώμα σου και συνδύασέ την με εντυπωσιακά κοσμήματα.

TIP: Αν το σώμα σου είναι ψηλόλιγνο τότε μία πολύ ωραία επιλογή θα είναι μία κλειστή φόρμα ζιβάγκο που θα αναδεικνύει την σιλουέτα σου. Το αποτέλεσμα αν και δεν θα αποκαλύπτει πολλά… θα είναι απόλυτα sexy!


Από αριστερά: Rodarte, Sonia Rykiel, Marios Schwab

Αν θέλεις μία πιο νεανική επιλογή προτίμησε η φόρμα σου να είναι είτε σε έντονο χρώμα είτε σε κάποιο μοδάτο σχέδιο.

TIP: Επειδή μπορεί να νιώθεις περίεργα μέσα στη φόρμα σου δοκίμασε να γυρίσεις τα ρεβέρ και σήκω στις μύτες των ποδιών σου ώστε να δεις πως θα είναι φορεμένη με ψηλά παπούτσια.

TIP: Ενώ μην παραλείψεις να κοιταχτείς πριν την αγοράσεις από όλες τις πλευρές αφού τείνουν να κάνουν το πίσω μέρος του σώματός σου να φαίνεται μεγαλύτερο. Αν συμβεί αυτό πριν την απορρίψεις πρόσθεσε ένα ζωνάκι.


Από αριστερά: Balmain, Paul & Joe, Carlos Miele

Τα έξυπνα αξεσουάρ όπως ένα μοδάτο σακάκι, τα πιο casual παπούτσια ή ακόμη και τα ankle boots θα κάνουν το στιλ της φόρμας σου να είναι πολύ πιο χαλαρό και να μπορείς να το φορέσεις σχεδόν παντού.

Να θυμάσαι πως βασικός κανόνας είναι να τις φορέσεις με ψηλά παπούτσια ώστε να κάνουν το σώμα σου να φαίνεται πιο ωραίο και sexy.

TIP: Αν σε προβληματίζει το πανοφώρι που θα φορέσεις για να βγεις για ποτό δοκίμασε το δερμάτινο jacket σου. Θα δεις πως ξαφνικά το όλο στιλ θα αποκτήσει μία ροκ πινελιά.

Read More

And More