Κοιλίτσες έξω! Η μόδα της νέας σεζόν μας θέλει αποκαλυπτικές και σέξι…

Αναλύοντας τις τάσεις της μόδας για τη φετινή Άνοιξη και το ερχόμενο Καλοκαίρι είδαμε πως τα χρώματα γλυκαίνουν και τα prints ανθίζουν στην ντουλάπα μας. Αυτό που πρέπει επίσης να σημειώσεις στη μνήμη σου είναι πως φέτος η μόδα κάνει flash back στο παρελθόν και φέρνει μαζί της τα καλύτερα των προηγούμενων δεκαετιών. Ένα από τα αυτά είναι και τα κοντά μπλουζάκια που αφήνουν την κοιλιά μας εκτεθιμένη σε κοινή θέα. Είναι μία τάση που έχεις δει σίγουρα σε ταινίες κι αν έχεις γεννηθεί την εποχή που έπαιζε το Beverly Hills 90210 θυμάσαι ακόμη τις πρωταγωνίστριες να συνδυάζουν τα ψηλόμεσα τζιν τους με belly bearing τοπ.

Aυτή τη νοσταλγική (ίσως) διάθεση προς τα κοντά τοπ φαίνεται να είχαν οι οίκοι μόδας οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αφήσουν ένα μικρό κομμάτι της κοιλιάς έξω είτε με κοντά τοπ είτε με φορέματα με τρύπες. Θα δεις όμως και όλη την περιοχή γυμνή αποκαλύπτοντας τους κοιλιακούς σου.


Aπό αριστερά: Moschino, Mugler,Prada

Οι στενές pencil φούστες είναι απόλυτα μοδάτες και γιατί να μην επιλέξεις μία ψηλόμεση και να την συνδυάσεις με ένα κοντό τοπ. Η φούστα που καλύπτει τον αφαλό και αφήνει έξω μία παλάμη επιφάνεια από την κοιλιά σου είναι μια πολύ νεανική και in fashion τάση.

TIP: Διατήρησε τις ισορροπίες και επέλεξε σωστή ποιότητα αλλά και τοπ που δεν εκθέτουν περισότερα από την κοιλιά σου ώστε το αποτέλεσμα να αποπνέει μια γλυκάδα κι όχι κάτι προκλητικό.

Ένα μαγιό συνδυασμένο με βερμούδα και πουκάμισο είναι μία πολύ σωστή επιλογή για να εμφανιστείς στην πλαζ είτε ακόμη και να πας βόλτα σε κάποιο beach bar με σκοπό να πάρεις λίγο χρώμα από τον ήλιο. Προς Θεού μην το κάνεις μέσα στην πόλη!


Aπό αριστερά: Emilio Pucci, Nina Ricci, Versace

Αν αγαπάς τις ψηλόμεσες στενές φούστες αλλά το να αφήσεις την κοιλιά σου έξω σου φαίνεται υπερβολικό ή δεν είναι της ηλικίας σου μπορείς πολύ εύκολα να προσαρμόσεις την τάση σε εσένα με μία μπλούζα με διακριτική διαφάνεια στην επιφάνεια την κοιλιάς.

TIP: Συνδύασε το σύνολό σου με ψηλά παπούτσια ώστε να κολακέψεις τη σιλουέτα σου.

Οι μακριές φούστες είναι must wear για φέτος και μπορείς πολύ εύκολα να την ανεβάσεις λίγο πιο ψηλά στη μέση σου και να την συνδυάσεις με ένα κοντό τοπ ή ακόμη και πουκάμισο. Το συγκεκριμένο στιλ συνδυάζεται και με φλατ παπούτσια δίνοντας έναν πιο μποέμ χαρακτήρα.


Aπό αριστερά: Louis Vuitton, Kanye West, Chanel

Δεν είναι απαραίτητο να υπερβείς τον εαυτό σου και να φορέσεις μπλούζα πολύ κοντή ώστε να υιοθετήσεις το look. Κι ένα δάχτυλο απόσταση σαφέστατα δίνει στιλ.

TIP: Το στιλ αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να φορεθεί από όλες αφού προϋποθέτει μία όμορφη κοιλιά. Οπότε αν δεν είσαι σε αυτή τη λίστα απόφυγε το trend αφού δεν υπάρχει κάτι πιο in fashion από το να ντύνεσαι σωστά κι ανάλογα με το σώμα σου. Αν θέλεις να ακολουθήσεις την τάση, ξεκίνα τους κοιλιακούς. Με λίγη θέληση όλα γίνονται.

Φέτος θα συναντήσεις πολλά φορέματα στην αγορά που αφήνουν ένα κομμάτι από την κοιλιά ή τη μέση σου σε κοινή θέα. Επέλεξε ένα τέτοιο κομμάτι χωρίς όμως να ξοδεύεις μεγάλα ποσά αφού το belly bearing είναι μία εφήμερη τάση.


Aπό αριστερά: Dolce&Gabbana, Lanvin, Miu Miu

Η τάση αυτή φέρνει μνήμες όχι μόνο από τη δεκαετία του ’80 αλλά κι από την χρυσή 50s εποχή με τα σορτς να είναι ψηλόμεσα. Φέτος το καλοκαίρι θα τα φορέσεις πολύ ειδικά αν τα πόδια είναι το δυνατό κομμάτι στο σώμα σου.

TIP: Απόφυγε να φορέσεις κοντό σορτς με κοντό τοπ μέσα στην πόλη αφού ό,τι κι αν κάνεις παραμένει προκλητικό.

Τα φορέματα με μικρές διακριτικές τρύπες προδίδουν έναν αισθησιασμό και μπορούν να φορεθούν κι από μεγαλύτερες ηλικίες αφού φυσικά ο σωματότυπος το επιτρέπει. Ενώ οι φούστες σε Α γραμμή με τα κοντά τοπ δίνουν ένα πολύ κοριτσίστικο αέρα στο στιλ σου που μπορείς άνετα να φορέσεις αν είσαι στην κατηγορία των γυναικών που έχουν καμπύλες από τη μέση και κάτω.

Read More

And More