Pleats! Μία από τις ισχυρότερες τάσεις είναι οι πλισέ φούστες. Μάθε πως να τις φορέσεις…

Oι φούστες φέτος έχουν την τιμητική τους σε όλα τα μήκη, τα χρώματα αλλά και σχέδια. Αν αγαπάς τη θηλυκότητά σου και θέλεις να την αναδείξεις, φέτος την Άνοιξη αλλά και το Καλοκαιράκι που κοντοζυγώνει οι φουστίτσες σου θα σε βοηθήσουν να την αναδείξεις.

Παίξε με τα χρώματα αφού τα παστέλ, τα βαθιά χρώματα αλλά και τα πολύ έντονα φλούο είναι μόνο τρεις από τις πολλές χρωματικές επιλογές της εποχής. Λίγο ή πολύ όλα αυτά τα γνωρίζεις αφού ως σωστά ενημερωμένο κορίτσι που καθημερινά επισκέπτεσαι τη σελίδα της μόδας στο TLIFE ξέρεις καλά τα χρώματα που αξίζει φέτος να επενδύσεις. Επίσης -είμαι πιο σίγουρη για αυτό παρά για το χρώμα- το πλισέ φέτος γνωρίζεις καλά πως κυριαρχεί σε κάθε σου ρούχο από τις φούστες, τα φορέματα μέχρι και τις μακριές παντελόνες. Κι αν θέλεις να ανανεωθείς μία τέτοια αγορά θα το κάνει άμεσα στο στιλ σου.


Aπό αριστερά: Celine, Sonia Rykiel, Chloe

Το μήκος από τις φούστες φέτος δεν παίζει κανένα ρόλο αφού το πλισέ το συναντάς με πολλές διαφορετικές παραλλαγές. Οι midi φούστες και τα φορέματα λοιπόν δίνουν έναν πιο ρομαντικό αποτέλεσμα στο στιλ σου αφού αμέσως σου έρχεται η διάθεση του ’40 τότε που φορούσαν κοντά λευκά γάντια και η μουσική έβγαινε μέσα από το πικάπ.

TIP: Ανεξάρτητα από το σωματότυπό σου το συγκεκριμένο μήκος φούστας είναι το πιο θηλυκό από όλα και δίνει πολύ εύκολα ένα chic αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά αν είσαι από τα κορίτσια που τα πόδια δεν είναι το δυνατό τους σημείο η φούστα ή το φόρεμα αυτό θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.


Aπό αριστερά: Christian Dior, John Galliano, Carven

Αν σου αρέσουν οι φούστες σε στιλ cocktail τότε αυτό το στιλ σε γραμμή Α είναι για εσένα η ιδανική επιλογή. Μπορείς να την επιλέξεις σε mini αλλά και μέχρι το γόνατο και να δεις το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα girly.

TIP: Ακόμη και σε σκούρα αποχρωση αν την επιλέξεις θα δεις πως ο girly χαρακτήρας δεν θα απομακρυνθεί καθόλου από το look σου.

Σημείωσε πως το συγκεκριμένο κόψιμο της φούστας ή του φορέματος κολακεύει πολύ τα κορίτσια με έντονη περιφέρεια.


Aπό αριστερά: Hermes, Ackermann, Prada

Οι μακριές φούστες είναι μία αγάπη για το Kαλοκαίρι που πραγματικά θα λατρέψεις αλλά και θα βολευτείς πολύ. Μακριά κομμάτια συνδυασμένα με σανδάλια αλλά και ψηλοτάκουνα θα δώσουν μία διαφορετικού στιλ glamorous πινελιά. Αν πρέπει να πάρεις μόνο ένα κομμάτι τη φετινή σεζόν τότε αυτό είναι η maxi πλισέ φούστα.

TIP: Φόρεσέ την ψηλά στη μέση σου, πάνω από τα κόκκαλα της περιφέρειάς σου και θα δεις τα ποδια σου να φαίνονται ακόμη πιο ψηλά.


Aπό αριστερά: Roberto Cavalli, Victoria Beckham, Prabal Gurung

Tο πλισέ όπως ήδη έχεις δει μπορείς να το βρεις σε πολλά και διαφορετικά στιλ φούστας. Αυτό που μπορείς να κάνεις αν θέλεις μόνο ένα μικρό κομμάτι του trend στο σύνολό σου είναι να επιλέξεις το τελείωμα του φορέματος ή της φούστας σου να έχει το χαριτωμένο “κύμα” της σεζόν.

TIP: Μεγάλη προσοχή αν επιλέξεις ένα τέτοιου στιλ φόρεμα αφού προσθέτει όγκο στην περιφέρεια και στα πόδια. Προϋποθέτει αρκετά αδύνατα άκρα!

Read More

And More