Ποια είναι τα top της σεζόν και πως να τα φορέσεις;

Το ξέρω πως η μπλούζα είναι κάτι που δεν απασχολεί και πολύ τη σκέψη σου. Συνήθως κάνεις ένα πλάνο στο μυαλό σου για το πως θέλεις να ντυθείς, βρίσκεις το παντελόνι ή τη φούστα και μετά η μπλούζα “κουμπώνει’ από μόνη της. Δεν σπαταλάς και πολύ χρόνο. Είναι πιο εύκολο. Παρ’ όλα αυτά θέλω να σου πω πως οι οίκοι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό που λέγεται τοπ, παίζουν με αυτό, προσθέτουν και αφαιρούν λεπτομέρειες κάθε σεζόν και φυσικά ανανεώνουν και διατηρούν τα πιο κλασικά κομμάτια όπως τα λευκά πουκάμισα.

Η φετινή σεζόν κρύβει πολλές εκπλήξεις όσον αφορά στις μπλούζες και μπορώ να πω πως οι επιλογές που έχεις φέτος είναι πολλές όχι μόνο σε χρώματα αλλά σε στιλ και ιδιαίτερα κοψίματα.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει τις μπλούζες, τα t-shirts και τα πουκάμισα που παρουσίασαν οι μεγάλοι οίκοι ώστε να είσαι απόλυτα ενημερωμένη και να κάνεις το παιχνίδι του ντυσίματος ακόμη πιο εύκολο.


Aπό αριστερά: Balmain, Emanuel Ungaro, Louis Vuitton

Tα πουκάμισα φέτος έχουν την τιμητική τους με το τζιν να κατακλύζει τις boutique και να φοριέται με όλα σου τα ρούχα. Συνδύασέ το με τις φούστες και τα παντελόνια σου και γιατί όχι φόρεσε το ανοιχτό πάνω από τα φορέματά σου τις ημέρες που κάνει ψυχρούλα.
Τα λευκά πουκάμισα είναι κλασικά, διαχρονικά με μόνη διαφορά πως φέτος είναι πιο αέρινα, έχουν κίνηση και τα μεταξωτά αποτελούν την πιο chic επιλογή που έχεις.
Το καλοκαιράκι τα αμάνικα με μία βερμούδα, φούστα ή τζιν παντελόνι θα γλυκάνουν το ντύσιμό σου.


Aπό αριστερά: Celine, D&G, Stella McCartney

Οι μπλούζες φέτος δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ύφανσή τους και επιβάλλουν τα έντονα χρώματα και prints, την Α γραμμή που κολακεύει τις γυναίκες με κιλάκια στην περιοχή της κολιάς αλλά και τα τοπ ακριβώς στην ίδια απόχρωση με τα παντελόνια που δημιουργούν το λεγόμενο pyjama trend.


Aπό αριστερά: Michael Kors, Guy Laroche, Nina Ricci

Aν το στιλ σου είναι πιο casual τότε σαφέστατα δεν πρέπει να απαρνηθείς τη φύση σου ούτε και να φορέσεις κάτι που είναι “έξω” από εσένα. Επέλεξε κλασικά φανελάκια σε χρώματα γήινα και συνδύασέ τα με όλα σου τα ρούχα. Τ-shirts με κομψά κουμπάκια αλλά και τοπ που θα αφήσουν την κοιλίτσα σου έξω είναι στην ημερήσια διάταξη.


Aπό αριστερά: Ralph Lauren, Paul&Joe, Nina Ricci

Τα βαμβακερά πουλοβεράκια μπορούν να φορεθούν τις βραδινές ώρες αλλά συγκράτησε αυτό το look και για τις εξορμήσεις στα νησιά που επιτρέπουν τη χρήση τους. Επέλεξε κομψά – κλασικά και φόρεσέ τα με μακριές φούστες ή παντελόνες. Με πέτρες και κεντημένες λεπτομέρειες για πιο κομψές εμφανίσεις αλλά και casual αρκετά ριχτά στο σώμα που με ένα σορτσάκι θα σε ζεστάνουν και θα σου δώσουν πολύ στιλ.

Read More

And More