Ποιες είναι οι τσάντες της νέας σεζόν; Τι άλλαξε; Τι προτείνουν οι τάσεις;

Δεν μπορώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου στη θέα μίας κομψής ή απλά in fashion τσάντας. Είμαι αυτή η κατηγορία γυναίκας που η τσάντα είναι το φετίχ της και ναι ανάμεσα σε ένα ζευγάρι γόβες και μία τσάντα θα επιλέξω το δεύτερο. Αν είσαι κι εσύ ένα από αυτά τα κορίτσια αυτή η βόλτα στους μεγαλύτερους οίκους μόδας θα σε γεμίσει με εικόνες, επιθυμίες, παράπονα αλλά και όνειρα πως θα ήταν όλα πολύ πιο σωστά στο ντύσιμό σου αν το δερμάτινο κομψό αυτό χερούλι το κρατούσε το δικό σου χέρι.

Οι τσάντες φίλη μου φέτος έχουν αλλαγές όχι μόνο στο ύφος αλλά και στα μεγέθη ενώ κάποιες αποσύρονται και τη θέση τους παίρνουν looks που ήδη έχεις άλλα δεν είχες σκεφτεί να κρατήσεις με αυτόν τον τρόπο. Και για να γίνω πιο σαφής… Κράτησε τσάντα φάκελο (ξέρεις αυτό με το φερμουάρ από πάνω) και μέσα στην ημέρα ή αν δεν χωράνε τα πράγματά σου επέλεξε φάκελο σε μεγαλύτερο μέγεθος -απλούστατο! Κράτησε oversized τσάντες ενώ επιτέλους ξεκούρασε τα χέρια σου με κομψά σακίδια στην πλάτη.

Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων με τα σκούρα φυσικά να κυριαρχούν ενώ το colour blocking στους φακέλους θα σε ξετρελάνει. Μην χάσεις λοιπόν άλλο τον καιρό σου κάνε “κλικ” εδώ και δες οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας τι νέο φέρνουν μέσα από τη μόδα για το Φθινόπωρο -Χειμώνα 2012.

Read More

And More