THE TRENDS: Oι τσάντες της σεζόν! Τι θα κρατήσουμε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι;

Aπό πλαστικό, διαφάνειες, ψάθα και αλυσίδες. Γεωμετρικότητα στα σχέδια και στα σχήματα. Χρώματα έντονα, ποικιλία από prints και το λευκό να επικρατεί σχεδόν σε όλα τα σχέδια λειτουργώντας ως προμήνυμα της ανοιξιάτικης σεζόν.

Οι οίκοι μόδας αναδεικνύουν την ταυτότητα της νέας τους συλλογής με αξεσουάρ γεμάτα χαρακτήρα κι αν έχεις ερωτηματικά για το τι αξίζει να κρατήσεις φέτος και τι να βάλεις στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου σού τα έχω όλα εδώ ώστε να τα μάθεις ακριβώς όπως τα “είπαν” οι ειδικοί. Οι νέες τσάντες είναι εδώ…

Πλαστικό
/
Από αριστερά: Valentino, Chanel
Aν οι τσάντες για εσένα είναι ένα παιχνίδι τα πλαστικά μικρά τσαντάκια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Γεωμετρικά σχέδια που φέρνουν αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία αλλά και πλαστική διαφάνεια που ναι μεν είναι στη μόδα αλλά αφήνει την μικρή μας περιουσία σε κοινή θέα. Risky;

Ψάθα
/
Από αριστερά: Bottega Veneta, Dolce&Gabbana
Κάθε χρόνο οι ψάθινες μεγάλες τσάντες αποτελούν σικάτες επιλογές για τις βόλτες σου μέσα στην ημέρα αλλά και την παραλία. Τα χρώματα που φέτος μπορείς να επιλέξεις είναι το καφέ, το μπεζ, το λευκό και το μαύρο ενώ τα πολύχρωμα ψάθινα τσαντάκια δίνουν δυναμικά το “παρών”.

Κοντό χερούλι
/
Από αριστερά: Dior, Miu Miu
Οι τσάντες με το κοντό χερούλι επιστρέφουν και φέρνουν αναμνήσεις μιας πιο ρομαντικής εποχής. Τότε που την κομψή τσάντα την συμπλήρωνε ένα ζευγάρι κοντά λευκά γάντια… Μπορεί να μην χρειάζεται να φορέσεις γάντια για να είσαι στη μόδα αλλά αξίζει να κρατήσεις τις τσάντες που τόσο δυναμικά επιστρέφουν και πάλι.

Σακίδιο
/
Από αριστερά: DKNY, Hermes
Τίποτα πιο βολικό! Τίποτα πιο άνετο! Τίποτα πιο μοδάτο! Τα σακίδια στην πλάτη μπορεί να τα έχεις αποχωριστεί από τα σχολικά σου χρόνια φέτος όμως έρχονται να σου αλλάξουν την οπτική που τα κοιτάς και να σου θυμίσουν πόσο άνετο είναι να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα και τα υπάρχοντα σου στην πλάτη. Προφανώς ως άνθρωπος που σέβεται τη μόδα δεν θα κρατήσεις κανένα σχολικό σακίδιο με επωνυμίες που έχουν σβηστεί με blanco αλλά θα επιλέξεις μονόχρωμα δερμάτινα σακίδια που θα ταιριάξεις με όλα σου τα ρούχα.

Ρίγες
/
Από αριστερά: Marc Jacobs, Moschino
Φέτος αν κάτι έχει σκοπό να σου τρελάνει το μυαλό είναι οι ρίγες που είναι παντού, σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα πιθανά μέρη που μπορείς να τις φορέσεις. Ήταν μαθηματικά αδύνατο λοιπόν να μην μπει ρίγα και στις τσάντες. Είτε αγαπάς τις μεγάλες oversized είτε τις μικρές κομψές τσάντες η ασπρόμαυρη (κι όχι μόνο) ρίγα είναι εκεί. Καλή ιδέα είναι η μπεζ – λευκό ρίγα σε τσάντα από καμβά για τη θάλασσα.

Φάκελος σε έντονο χρώμα
/
Από αριστερά: Kenzo, Victoria Beckham
Μια ηλιαχτίδα αρκεί για να βγάλεις από την ντουλάπα σου τα χρωματιστά σου ρούχα. Φέτος αξίζει να επιλέξεις μονόχρωμα σύνολα και να τα φωτίσεις με έντονα τσαντάκια κάνοντας ενδιαφέρουσες αντιθέσεις ή ακόμη και να αναδείξεις την 60s πλευρά του χαρακτήρα σου κάνοντας total σύνολα σε μία μόνο απόχρωση.

Φάκελος με κλιπ
/
Από αριστερά: Giambattista Valli, Nina Ricci
Οι τσάντες clutch αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τις βραδινές και πιο επίσημες αν το θέλεις εμφανίσεις σου. Φέτος οι φάκελοι βάζουν σε δεύτερη μοίρα τα παιχνιδιάρικα clutches και σου δίνουν τη δυνατότητα επιλογής του μεγέθους που θα χωρέσει τα περισσότερα από τα πράγματα σου μέσα. Επέλεξε φακέλους που κλείνουν με clip από πάνω και θα δεις πόσο πολύ θα τους κρατήσεις.

Animal print
/
Από αριστερά: Gucci, Max Mara
Σε κάθε γυναίκα υπάρχει και η “άγρια” πλευρά της. Το ίδιο και στη μόδα που αποτυπώνει τα ζωώδη ένστικτά της ακόμα και στις τσάντες. Κράτησε λοιπόν και την φετινή σεζόν το αγαπημένο σου λεοπάρ αλλά και το snake skin στο μέγεθος που εσύ προτιμάς.


Χρυσή αλυσίδα

/
Από αριστερά: Lanvin, Chloe
Οι τσάντες με αλυσίδα είναι αν όχι οι πιο βολικές από τις πιο βολικές επιλογές αφού μπορείς από την κρεμάσεις στον ώμο σου, μέχρι να την περάσεις χιαστή και να επανακτήσεις την ελευθερία κινήσεων σου. Φέτος η αλυσίδα κρεμιέται και από τον καρπό δίνοντας την ψευδαίσθηση κοσμήματος. 2 σε 1!

Γεωμετρικότητα
/
Από αριστερά: Louis Vuitton, Fendi
Η γεωμετρικότητα δεν αποτυπώνεται μονάχα από το σχήμα της τσάντα που σίγουρα το καθορίζει αλλά κι από τα σχέδια που αποτυπώνει επάνω της. Οι τετράγωνες τσάντες που παραπέμπουν σε mini βαλιτσάκια αλλά και οι τσάντες γεμάτες από κύβους – σκακιέρα – φέτος είναι η τάση στις τσάντες.

Read More

And More