Q&A: Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη γίνεται η προσωπική σου στιλίστρια και απαντάει στις ερωτήσεις σου

Αν έχεις κι εσύ στιλιστικές απορίες ή αμφιβολίες δεν έχεις παρά να στείλεις την ερώτησή σου. Η Αλεξάνδρα μέσα από το TLIFE γίνεται η προσωπική σου στιλίστρια και βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί σου…
Στο τέλος του άρθρου θα βρεις ένα μπανεράκι. Κάνε “κλικ” πάνω του και στείλε το μήνυμά σου στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη!

Ερώτηση
Καλησπέρα Αλεξάνδρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν οι γκρι γόβες είναι in και μπορούμε να τις φορέσουμε την άνοιξη. Και επίσης, αν μπορούμε να τις βάλουμε με οπάκ μαύρο καλσόν (για το χειμώνα)…
Aimilia

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σου Αιμιλία, γκρι ανοιχτό, όχι ανθρακί φαντάζομαι, ε;;;
Θα είναι τέλειες αλλά με γυμνό πόδι ακόμη και αυτήν την εποχή που δεν είμαστε μαυρισμένες.
ΟΧΙ όμως με σκούρο οπάκ…. Με σοσονάκι όμως αν θες…. θα είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Η με καλσόν σε μπεζ, γκρι ή παλ, αλλά ουδέτερα χρώματα σε τύπου πλεχτό που να φαίνεται λίγο το δέρμα από κάτω.
Ελπίζω να σε βοήθησα!

Ερώτηση
Γεια σου Αλεξάνδρα! Θα χαρώ πολύ να μου απαντήσεις στη στιλιστική μου απορία. Έχω ένα γουνάκι φούξια. Πώς μπορώ να το συνδυάσω; Κοντό είναι και κλείνει με φερμουάρ.
Ευχαριστώ πολύ,
Marianna

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να το συνδυάσεις με τα πάντα!! Από πρωί μέχρι βράδυ. Με τζιν παντελόνι και αθλητικά μέχρι σορτς τζιν με κολάν. Ή χωρίς (ανάλογα το σωματότυπό σου). Ή με ένα ωραίο φορεματάκι μακρύ ή κοντό, παντελόνια, στενές φούστες 50’s… ό,τι προτιμάς!!

Ερώτηση
Αλεξάνδρα μας υπέρ-τέλεια, το Μάιο βαφτίζω το κοριτσάκι μου και θέλω τόοοοσο πολύ τη βοήθειά σου!! Έχω σωματότυπο αχλάδι, 1,73 ύψος και είμαι 65kg. Βρήκα μια μπεζ με ψιλό πουά άσπρο full midi skirt και δεν ξέρω με τι να τη φορέσω έτσι ώστε να μην φαίνομαι σαν “απλή καλεσμένη”!!
Περιμένω με αγωνία!!
Μαρία Χ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σου ζήσει Μαρία μου!!
Ή με ενα τοπ παγιέτα ή με ενα τοπ δαντέλα σε ματ χρυσές και μπες αποχρώσεις ή παλ ροζ!!!
Ό,τι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε!!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Πήρα ένα μακριμάνικο πουκάμισο-φόρεμα σε έντονο κοραλοκόκκινο χρώμα (αρκετά ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό σαν χρώμα). Αυτήν την περίοδο δεδομένου ότι έχει αρκετό κρύο στην περιοχή που μένω, πως θα μπορούσα να το συνδυάσω με χειμωνιάτικα παπούτσια και πανωφόρι; Γίνεται ή θα πρέπει να περιμένω να ανοίξει ο καιρός;
Ευχαριστώ!!!
Κορίνα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με ενα ζιβάγκο από μέσα Κορίνα μου!!
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη!! Οπότε φόρεσέ το έτσι προς το παρόν ή με μία χοντρή μακριά πλεκτή ζακέτα ή ένα πόντσο. Πάρε ιδέες από τα πανωφόρια στο ESHOP μου αν θες: www.stylishious.com

Ερώτηση
Θα ταίριαζε ένα ροκ μποτάκι σε μπεζ του πούρου με μαύρο γυαλιστερό κολάν;
Δέσποινα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι Δέσποινα… Θα σε κονταίνει πολύ… Εκτός αν βάλεις γκέτες μαζεμένες προς τον αστράγαλο!!!! Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

Ερώτηση
Αλεξάνδρα καλησπέρα!
Σε ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες προτάσεις σου που πάντα μας βγάζουν κούκλες!!! Θέλω κι εγώ βοήθεια. Αρχές Μαΐου αρραβωνιάζονται δύο πολύ καλοί μου φίλοι στην Κέρκυρα και δεν ξέρω τι να φορέσω. Έχω κάποια ρούχα ήδη στην ντουλάπα, όπως μια ασύμμετρη αέρινη φούστα κοντή μπροστά και μακριά πίσω, ροζ απαλό πουά (τι ταιριάζει από πάνω;), ένα στράπλες μακρύ φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια και μια ολόσωμη φούξια φόρμα! πως σου φαίνονται; Καλοδεχούμενες οι προτάσεις σου και για κάτι διαφορετικό και φυσικά το αιώνιο πρόβλημα… Να φορέσω κάτι από πάνω (π.χ. blazer) και τι παπούτσι (γόβα ή πέδιλο;)
Είμαι καστανομάλλα με μαύρα μάτια, 1.65μ. και 60 κιλά.
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Φαίη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεία σου Φαίη!!!
Να περάσετε τέλεια!! Είμαι κατά το ήμισυ Κερκυραία οπότε λατρεύω το νησί!
Αν δεν έχεις μαυρίσει μέχρι τότε, άσε την ασύμμετρη φούστα και το στράπλες για αργότερα. Η φούξια φόρμα μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Να πάρεις ένα σάλι με κρόσσια ή μία εσάρπα μεγάλη ή ένα πόντσο σε χρώματα.
Παπούτσι ανάλογα με τα αξεσουάρ σου -που θα είναι ωραία να είναι χρυσά. Φρόντισε μόνο να είναι άνετα αφού δεν θα φανούν ιδιαίτερα με το παντελόνι!!
Φιλιά πολλά και στα δικά σου αν δεν είσαι παντρεμένη

Read More

And More