Q&A: Η Αλεξάνδρα απαντάει στις στιλιστικές απορίες σου!

Αν θέλεις να στείλεις κι εσύ τις στιλιστικές απορίες σου στην Αλεξάνδρα κάνε κλικ στην ειδική φόρμα που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου…

Ερώτηση
Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα να ρωτήσω με τι είδος -και σε ποιο- χρώμα παπούτσι μπορώ να συνδυάσω ένα φόρεμα που αγόρασα για ένα γάμο αρχές Μαϊου. Το φόρεμα είναι μίνι με σχέδια από πράσινα φύλλα και κλαδιά σε μπεζ-καφέ τόνους ενώ το υπόλοιπο του φορέματος είναι λευκό. Αυτά τα χρώματα κυριαρχούν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βασιλική

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Βασιλική!
Μπες στο eshop www.stylishious.com και δες τα χειροποίητα παπούτσια του σχεδιαστή Αντώνη Σιδέρη σε έντονα χρώματα. Να ακολουθήσεις ή αυτήν την τάση του color blocking ή metallics-gold/bronze/blue ή skin color αποχρώσεις σε μπεζ, καφέ, ταμπά ή nude.

Ερώτηση
Ωραία στήλη, ωραίες προτάσεις… keep going!
Στις 13 Ιουνίου, στις 18:00 είμαι καλεσμένη σε γάμο κι έχω ένα παρόμοιο φόρεμα με το επισυναπτόμενο. Μαύρο μακρύ, με ανοιχτή πλάτη και δαντέλα. Είναι κατάλληλο για την εποχή; Με τι χρώμα πέδιλα θα ταίριαζε; Αξεσουάρ;
Ευχαριστώ… και αναμένω.
Σας φιλώ.
Ράνια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γεια σου Ράνια. Thank yououououou!!!
Δεν μπορώ να δω τη φωτό αλλά αν βάλεις αξεσουάρ σε style boho/gypsy/hippy που είναι πολύ τάση θα είναι σούπερ. Δηλαδή παπούτσια σε καστόρι ταμπά ή μπεζ με κορδόνια και κρόσσια ή φουντάκια ή οτιδήποτε τέτοιο ή high heels sandals σε gladiator style ή χρωματιστά με διάφορα χρώματα ή μαύρα με μεταλλικά στοιχεία και αξεσουάρ ανάλογα, αλλά πάλι στο style που σου ανέφερα gypsy/indian etc.

Ερώτηση
Τι να φορέσω πάνω από το κοραλλί μεταξωτό μου φόρεμα για το γάμο του γιου μου που γίνεται μέσα Ιουνίου σε βουνό. Το φόρεμα έχει μήκος Chanel.
Ευχαριστώ πολύ
Freida

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι Freida!
Εννοείς στο γόνατο; Ή midi; Να φορέσεις ή ένα ωραίο λεπτό μαντώ με μήκος ίδιο με το φόρεμα ή λίγο πιο κοντό. Αλλιώς ή ένα σάλι ή μια εσάρπα ή ένα μπολερό με μήκος μέχρι τη μέση το πολύ.

Ερώτηση
Έχω ένα ζευγάρι γόβες λεμονί και θέλω να πάω σε μια βάφτιση και δεν ξέρω με τι να τις βάλω.
Μαρία

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με ό,τι θες, αρκεί να μην είναι πολύ σκούρο το χρώμα που θα επιλέξεις να συνδυάσεις. Αλλιώς διάλεξε κάτι σε εμπριμέ, καρώ, ριγέ, φλοράλ κλπ.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Στις 10 Μαϊου έχω να πάω σε μια βάφτιση και αγόρασα ένα ολόσωμο λευκό σορτς (της Lynne by Katerina Kainourgiou) για να βάλω. Είμαι 1,72μ., 60 κιλά και κοκκινομάλλα. Με τι παπούτσια και κοσμήματα θα μπορούσα να το συνδυάσω. Α, και κάτι που θα μπορούσα να βάλω από πάνω;
Ευχαριστώ,
Ελένη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να το βάλεις με πέδιλο ή χρωματιστό για πιο girly/sexy look ή με ψηλοτάκουνα χοντρά ξύλινα πέδιλα ή πλατφόρμες για πιο hippy style. Οπότε ανάλογα να είναι και τα αξεσουάρ. Κι από πάνω αντίστοιχα ή ένα ανδρόγυνο σακάκι ή ένα κιμονό ή σάλι ή κάτι πλεχτό. Μπες και στο stylishious.com να δεις τα πανωφόρια, παπούτσια και αξεσουάρ, να πάρεις ιδέες.

Ερώτηση
Καλησπέρα Αλεξάνδρα μου!!!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω: που θα μπορούσα να βρω ή από που θα μπορούσα να πάρω το φόρεμα με το οποίο εμφανίζεται η Josephine στο Posidonio. Είναι ένα άσπρο φόρεμα κοντό με έξω την πλάτη!!!
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1000 σόρρυ, αλλά δεν ξέρω τι είναι… Νομίζω αν μπεις στα social media της θα δεις τι είναι ή ρώτησέ την!!!
Φιλιά κι από μένα

Read More

And More