Athens Xclusive Designers Week ημέρα 4η:Όλα όσα είδαμε την τελευταία μέρα!

Δευτέρα βράδυ και η Ελληνική εβδομάδα μόδας έριξε την αυλαία της. Δε θα μπορούσε όμως να τελειώσει με καλύτερο τρόπο από 5 λαμπερά shows που μας έκαναν να περιμένουμε με αγωνία την επόμενη AXDW!

Το ΤLIFE φυσικά ήταν εκεί για να σου μεταφέρει για ακόμα μια φορά τι προτείνουν οι Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές για την επόμενη ‘Ανοιξη/Καλοκαίρι του 2014…

KONSTANTINOS MITROVGENIS
//
O Konstantinos Mitrovgenis για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2014 δημιούργησε μια άκρως καλοκαιρινή συλλογή με μαγιό σε έντονη pop διάθεση. Ολόσωμα, μπικίνι, με έντονα κοψίματα ή σε ρετρό στιλ, όλα με πολύχρωμα prints και τα 3D μοτίβα που τον χαρακτηρίζουν.

CELEBRITY SKIN

Το avant gart δίδυμο Celebrity Skin παρουσίασε ένα show με λαμπερές παρουσίες. Η νέα συλλογή τους με τον τίτλο “Raw” περιλάμβανε αραχνούφαντες δημιουργίες με περίτεχνες πλεκτές προσθήκες και λαμπερές λεπτομέρειες από πέτρες και κρύσταλλα στο χαρακτηριστικό goth glam στιλ που μαρτυρά την ταυτότητα τους.

PANOS APERGIS

O Panos Apergis παρουσίασε μια συλλογή εμπνευσμένη από την ισπανική κουλτούρα, αλλά και την παράδοση του λαού προσαρμοσμένη στην σύγχρονη γυναίκα. Μετάξι και laser-cut δέρμα τα δύο βασικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή κομματιών σε χαλαρές, ανάλαφρες φόρμες και μια χρωματική παλέτα που περιλάμβανε neutral, παστέλ αλλά και έντονες αποχρώσεις.

KATHY HEYNDELS

H συλλογή Kathy Heyndels αναμιγνύει το rock style με πινελιές πολυτέλειας. Γεωμετρικά κοψίματα, αυστηρές γραμμές και έντονες ασυμμετρίες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής ενώ τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι δαντέλα, brocade, μεταξωτή μουσελίνα και δέρμα με προσθήκες από αλυσίδες και μεταλλικές λεπτομέρειες.

ESCADA

H συλλογή Escada για την άνοιξη/ καλοκαίρι του 2014 εκπλήσσει με νέα looks σε μοντέρνες και χαλαρές γραμμές εμπνευσμένες από τις Κάννες και το Saint Tropez. Έντονα prints αλλά και chic μονόχρωμα outfits σε μια παλέτα που περιλαμβάνει λευκό, μαύρο, έντονο μπλε και κίτρινο.

Read More

And More