BAFTA Awards! Tι φόρεσαν οι επώνυμες παρευρισκόμενες;

Kι αν στην Αμερική η προσοχή ήταν στραμμένη στα Grammys, στην Μεγάλη Βρετανία ο κόσμος του κινηματογράφου και της τηλεόρασης είχε τη δική τoυ γιορτή που δεν ήταν άλλη από την τελετή Bafta Awards. Η βραδιά ξεκίνησε στις εφτάμιση το απόγευμα όπου το κοκκινο χαλί γέμισε από λαμπερές παρουσίες όπου κέρδισαν τις εντυπώσεις με τα εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει όλες όσες ξεχώρισαν με τις στιλιστικές τους επιλογές.


H Penelope Cruz περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Bafta με μπορντό στράπλες τουαλέτα του οίκου Armani Prive.


H Meryl Streep εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ μέσα στο μαύρο φόρεμα με έντονο ντεκολτέ και κορσέ στη μέση της Vivienne Westwood.


H Michelle Williams, πολύ κομψή, επέλεξε την ασπρόμαυρη διχρωμία στο φόρεμα της με την υπογραφή H&M. Η ηθοποιός πρωτοτύπησε με το τσαντάκι ‘βιβλίο’ με την υπογραφή Olympia Le-Tan Arthur Miller.

Η πάντα κομψή Tilda Swinton έκανε μία total white εμφάνιση, που για ακόμη μία φορά απέδειξε πόσο επάξια έχει τον τίτλο της καλοντυμένης, του οίκου Celine.


Η Μiss Piggy φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την λαμπερή βραδιά και μάλιστα να εντυπωσιάσει με το φόρεμα δημιουργία του οίκου Louis Vuitton.


H Christina Ricci επέλεξε χρυσό φόρεμα του οίκου Givenchy που το συνδύασε με μαύρα πέδιλα.


Για το τέλος κράτησα την παρουσία που κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με την στιλιστική της επιλογή. Η σύζυγος του ηθοποιού Colin Firth, Livia Firth συνόδευσε τον αγαπημένο της με μαύρο κοστούμι του οίκου Paul Smith και γόβες Manolo Blahnik.

Read More

And More