To εξώφυλλο του νέου album της Beyonce

Το νέο CD της Beyonce είναι πραγματικότητα εδώ κι ένα μήνα. Σίγουρα έχεις ακούσει το τραγούδι συναγερμό για όλες τις γυναίκες ‘Who Run This World’ και πολύ πιθανό να έχεις δει και την εκπληκτική εμφάνισή της στα Billboard.

Πρόσφατα όμως δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από το album με τίτλο ‘4’. Η Βeyonce ποζάρει σαν σε editorial περιοδικού φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής του νέου fashion designer Alexandre Vauthier. Γούνες, έντονα χρώματα και κοψίματα δίνουν μία provocative θηλυκή πλευρά της τραγουδίστριας. Η creative director της τραγουδίστριας δήλωσε για τη φωτογράφιση: “το κάθε τραγούδι του CD έχει τη δική του προσώπικότητα κι έτσι αποφασίσαμε οι φωτογραφίες για το album να είναι η καθεμία ξεχωριστή, με δικό της στιλ, όπως ακριβώς είναι οι φωτογραφήσεις στα περιοδικά μόδας”.

Αυτή τη φορά η Beyonce δεν ήθελε να εστιάσει στην επωνυμία του ρούχου αλλά στην ποιότητα της δουλειάς. Έτσι η ομάδα της επέλεξε νέους σχεδιαστές από το Παρίσι. Δίνοντας και σε αυτούς την ευκαιρία να αναδείξουν τη δουλειά τους μέσα από τη super star. Aξίζει να αναφέρουμε πάντως πως ο Alexandre Vauthier που μπορεί το όνομα του οποίου να μην σου χτυπάει κανένα καμπανάκι (άλλα σου το υπογράφω πως από δώ και πέρα θα τον ακούς παντού) είναι αρκετά γνωστός στο χώρο της μόδας στο Παρίσι με συμμετοχές σε όλα τα haute couture fashion shows.

Ο Alexandre Vauthier είναι γάλλος πολύ νέος, εξαιρετικά δημιουργικός και ταλανούχος σχεδιαστής που όσο κι αν σου φανεί περίεργο πρώτη τον φόρεσε η Rihanna στο εξώφυλλο του CD ‘Hard’ αλλά και η Sophia Lauren.

Read More

And More