Beyonce! Η στιλιστική εξέλιξη μιας σταρ…

Στις αρχές της περασμένης δεκαετίας η Beyonce ξεκίνησε την καριέρα της φορώντας κιτς κοστούμια με army αναφορές, πολλά στρας και καρναβαλική διάθεση! Από εκείνες τις μέρες μέχρι σήμερα η εξέλιξή της έχει εντυπωσιακή διαφορά. Το στιλ της είναι ανάλογο και της καλλιτεχνικής της εξέλιξης στη μεγαλύτερη diva της r’n’b! Η σημερινή γκαρνταρόμπα της έχει τις μεγαλύτερες υπογραφές όπως Marc Jacobs, Lanvin, Emilio Pucci και Alexander McQueen.

H ίδια έχει το δικό της label το οποίο φέρει το όνομα “House of Dereon” και αποτελεί ουσιαστικά ένα δημιουργικό project της μητέρας της Tina! H Tina η οποία είναι όλα αυτά τα χρόνια η προσωπική στιλίστρια της κόρης της είναι και σχεδιάστρια και επιβλέπει προσωπικά όλη την εταιρία. Η Beyonce είναι το πρόσωπο του οίκου και πρωταγωνίστρια κάθε καμπάνιας!

Ο σέξι σωματότυπος της Beyonce με τις επικές καμπύλες είναι ένα ακόμα ατού της που την βοηθά να αποθεώνει κάθε φόρεμα υψηλής ραπτικής. Τα κομμάτια που φοράει είναι πάντα προσαρμοσμένα πάνω της για να τονίζουν το πληθωρικό της στήθος και να σβήνουν με το σωστό τρόπο τις καμπύλες της.

Read More

And More