A star at the beach! Ποιες celebrities φόρεσαν τα πιο καλόγουστα μαγιό;

Eίναι η εποχή της ανεμελιάς, του ήλιου και της θάλασσας! Και τι πιο ωραίο από το να μην έχεις κανένα άγχος για την παραλία. Να βάλεις το bikini σου και να τρέξεις στην πλάζ! Έτσι πρέπει να σκέφτηκαν και οι celebrities -ελληνίδες και μη, φόρεσαν τα μαγιό τους και βγήκαν στην παραλία.

Σε αντίθεση με σένα που ανησυχείς για το πως θα σε δει το αγόρι σου στη θάλασσα εκείνες έχουν και το extra άγχος για το πως θα τις δουν… όλοι!

Το tlife.gr δεν θα ασχοληθεί ούτε με το σώμα των συγκεκριμένων κυριών ούτε με τυχόν ατέλειές τους. Τις επέλεξε να σου τις δείξει ως τις γυναίκες που όχι μόνο τα μαγιό τους είναι καλόγουστα αλλά είναι και σωστά επιλεγμένα για το σώμα τους.


Πρώτη και καλύτερη η ελληνίδα αγαπημένη Ευγενία Νιάρχου, η οποία άφησε για λίγο το Παρίσι και το σχεδιασμό των chic κοσμημάτων της και ήρθε στη Μύκονο να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα.
Η Ευγενία, που κάνει πάντα εξαιρετικές στιλιστικές επιλογές, φέτος φόρεσε λεοπάρ στράπλες bikini με το κάτω μέρος του μαγιό της να είναι αρκετά φαρδύ δίνοντας μια έντονα retro αίσθηση.
ΤΙP: Τα μικροσκοπικά -σχεδόν ανύπαρκτα bikini- σίγουρα είναι πολύ sexy αλλά καθόλου chic!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, επίσης στη Μύκονο, επέλεξε στράπλες μαγιό με έντονη άσπρη-κόκκινη-ροζ τριχρωμία. Πολύ ευχάριστα καλοκαιρινά χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση!
ΤΙP: Tα μαγιό που το κάτω μέρος τους δένει στο πλάι κολακεύουν ακόμα περισσότερο το γυναικείο σώμα, αφού δεν σφίγγουν και προσαρμόζονται πολύ άνετα στις ανάγκες του κάθε σώματος.


Η Geri Halliwell (το πρώην Spice Girl) έκανε μία απόλυτα girlie επιλογή σε ροζ-άσπρο καρό σχέδιο.
TIP: Το βολάν που έχει το κάτω μέρος του μαγιό κολακεύει χωρίς καμία αμφιβολία και δεύτερες σκέψεις τις γυναίκες με σωματότυπο αχλάδι. Δεν είναι τυχαίο που αποτελούν την πρώτη επιλογή της Beyonce και της Rihanna.


Η Ηelene Christensen έκανε μία όχι τόσο συνηθισμένη επιλογή για τα ελληνικά δεδομένα αφού το κάτω μέρος του bikini της παραπέμπει σε boyfriend slip.
ΤΙP: Μπορεί το κάτω μέρος του μαγιό να έχει περισσότερο ύφασμα από ότι συνήθως αλλά, προς Θεού, μην πιστέψεις πως εάν έχεις παραπάνω κιλά θα είναι και η σωστή επιλογή για σένα. Το συγκεκριμένο στιλ απευθύνεται στις πολύ αδύνατες και ψηλές γυναίκες αφου το ύφος τείνει να αφαιρεί πόντους από το ύψος.


Η σύντροφος του Justin Bieber, Selena Gomez επέλεξε ένα μωβ στράπλες μαγιό. Το χρώμα είναι πολύ φρέσκο και νεανικό ενώ το στιλ του μαγιό είναι το ιδανικό για σχεδόν κάθε σωματότυπο.
ΤIP: Επέλεξε απλούς (μεσαίου μεγέθους) κρίκους είτε σε χρυσή είτε σε ασημένια απόχρωση. Εάν το επιλέξεις, θυμήσου: σε ποιά παραλία βρίσκεσαι, το μαγιό σου να είναι μονόχρωμο και απέφυγε οποιαδήποτε άλλη χρήση αξεσουάρ.


Η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ έχει καθε δικαίωμα να φοράει σκαφτό, λεπτό και απόλυτα θηλυκό bikini αφού οι αναλογίες της είναι άψογες.
TIP: Εάν εσύ δεν έχεις ίδιες ή έστω παρόμοιες αναλογίες θα συμβούλευα να αποφύγεις τα τόσο λεπτά μαγιό. Ή αν το θέλεις τόσο, φρόντισε το κάτω μέρος του μαγιό να είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο ώστε να καλύπτει τυχόν ατέλειες.


Η Κate Moss, η απόλυτη ιέρεια του “αποθεώνω το καθημερινό” στιλ, επέλεξε στράπλες μαύρο μαγιό το οποίο (εάν παρατηρήσεις τη photo) έχει μπανέλα-ενίσχυση στο κάτω μέρος του.
TIP: Εάν το στήθος σου δεν είναι τόσο μεγάλο, η επιλογή μαγιό είτε με μπανέλα είτε με κάποιου είδους ενίσχυση είναι σοφή. Θα σε βοηθήσει αμέσως να αναδείξεις αυτό που έχεις αλλά και θα φέρει αρμονία με το κάτω σώμα.


Η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε κι εκείνη στράπλες bikini δημιουργώντας στιλ mix and match.
ΤΙP: Πολλές φορές μπορείς να αποφύγεις την αγορά καινούριου μαγιό αρκεί να ανοίξεις τα συρτάρια σου και να δημιουργήσεις εναλλακτικούς συνδυασμούς από παλιά σου μαγιό.


Η εγκυμονούσα Jessica Alba φρόντισε να φορέσει το ψάθινο καπέλο της το οποίο της πρόσθεσε στιλ καθώς την προστάτευε από τον ήλιο.
ΤΙP: Mην ξεχνάς ποτέ το καπέλο σου!

Δεν ξέρω εάν το παρατήρησες αλλά καμία από τις παραπάνω δεν επέλεξε για την παραλία βαριά κοσμήματα ή υπερβολικά αξεσουάρ. Είσαι στον ήλιο, στη θάλασσα… φρόντισε να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη επιλέγοντας λιτά και χαλαρά looks!

Read More

And More