CFDA: Τι συνέβη στα πιο σημαντικά βραβεία μόδας;

Χθες έγιναν στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Alice Tully Hall του Lincoln Center τα Βραβεία της Αμερικάνικης Ένωσης Σχεδιαστών! Δες εδώ τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις και διάβασε τη λίστα των νικητών!

Η Lady Gaga ήταν σαφώς η πρωταγωνίστρια της βραδιάς τόσο λόγω του βραβείου που παρέλαβε ως Fashion Icon αλλά και χάρη στην εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα που φόρεσε, ένα φόρεμα που σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη από τον οίκο Mugler! Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έβγαλε την τουαλέτα και παρέλαβα το βραβείο της επιδεικνύοντας μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια, το διακοσμήμένο με καρφιά εσώρουχο της!

Η Karolina Kurkova φόρεσε ένα μίνιμαλ πράσινο φόρεμα Diane von Furstenberg και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα Cristian Louboutin! H ίδια φάνηκε να διασκεδάζει το φόρεμα με την κουκούλα περασμένη στη μέση του κεφαλιού.

Η Lucy Liu έθεσε υψηλά τον πύχη φορώντας μια μαύρη τουαλέτα Monique Lhuillier την οποία συνδύασε με vintage κοσμήματα Fred Leighton ένα clutch Swarovski και ψηλοτάκουνα Sergio Rossi.

Η Jessica Alba μπορεί να είναι σε ενδιαφέρουσα αλλά αυτό δεν την αναγκάζει να χάσει το στιλ της! Φοράει ένα φόρεμα σχεδιασμένο ειδικά για εκείνη από την Diane von Furstenberg και το συνδυάζει με κοσμήματα Fallon.

Η Naomi Watts φοράει τη μίνι εκδοχή του Calvin Klein φορέματος που είχε επιλέξει για τα Oscar η Gwyneth Paltrow! To συνδυάζει με nude ψηλοτάκουνα Christian Louboutin.

Η Kristen Dunst προωθεί το ανδρόγυνο στιλ με μαύρο κοστούμι Patrik Ervell και απλές γόβες Prada!

H Liv Tyler εμφανίστηκε με total look Proenza Schouler δίνοντας έμφαση στα έντονα χρώματα που τονίζουν τα μάτια της!

Η Miranda Kerr κάνει την πιο σέξι εμφάνιση της βραδιάς με ένα μαύρο μάξι φόρεμα Michael Kors και ασορτί βραχιόλια και παπούτσια!

Φυσικά το ζητούμενο της βραδιάς δεν ήταν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις αλλά οι μεγάλοι νικητές της μόδας, οι σχεδιαστές που επέστρεψαν σπίτι τους με ένα βραβείο στα χέρια! Η λίστα ολοκληρώθηκε ως εξής:

Womenswear Designer of the Year: Jack McCollough και Lazaro Hernandez για τον οίκο Proenza Schouler.

Menswear Designer of the Year: Michael Bastian

Accessory Designer of the Year: Alexander Wang

Swarovski Award for Womenswear: Prabal Gurung

Swarovski Award for Menswear: Robert Gellar

Swarovski Award for Accessory Design: Eddie Borgo

Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award: Marc Jacobs

Fashion Icon Award: Lady Gaga

International Award: Phoebe Philo για τον οίκο Céline

Read More

And More