Cannes Ημέρα 2η! Ποιες περπάτησαν στο χαλί; Τι φόρεσαν;

To φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται ενώ το κόκκινο χαλί γεμίζει με εντυπωσιακές τουαλέτες.

H Diane Kruger δεν θα μπορούσε να είναι πιο μίνιμαλ και πιο εντυπωσιακή συγχρόνως! Φοράει χρυσή τουαλέτα Calvin Klein με ουρά και το μόνο αξεσουάρ της είναι ένα λεπτό ασημένιο βραχιόλι. Μόνο η έντονη απόχρωση στα χείλη προσδίδει έντονη δραματικότητα στο όλο look ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα χαλαρά.

Η Rachel McAdams επιλέγει σύνολο Monique Lhuillier με ψηλόμεσο παντελόνι και χρυσό μπούστο. Είναι περίεργο να βλέπεις μια γυναίκα με παντελόνι στο κόκκινο χαλί των Καννών όσο εντυπωσιακό και αν είναι αυτό! Το σύνολο της είναι υπέροχο και προφανώς είναι μέρος του σχεδίου “Κάθε εμφάνιση μου στο κόκκινο χαλί πρέπει να έχει τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα”. Είδαμε άλλωστε την Rachel την πρωτη μέρα με τουαλέτα Marchesa.

H Emily Browning έχει παραδεχτεί ότι πάσχει από έλλειψη αυτοπεποίθησης στο κόκκινο χαλί και νιώθει κάπως “αγχωμένη” μέσα στις υπερβολικές τουαλέτες! Αυτή τη φορά όμως φαίνεται να τα πηγαίνει καλά με τη Valentino nude τουαλέτα της, υψηλής ραπτικής από δαντέλα και απλικαρισμένα κρύσταλλα.

Η Jane Fonda δεν θα μπορούσε να είναι πιο σέξι στα 73 της! Ναι, η ηλικία δεν είναι πρόβλημα όταν έχεις το ιδανικό σώμα για μια Emilio Pucci τουαλέτα! Περπατάει γεμάτη αυτοπεποίθηση κρατώντας χρυσό clutch με ασορτί peep toes.

Το απαράμιλλο στιλ της Tilda Swinton ξεχώρισε και στις Κάννες! Φόρεσε μια δίχρωμη τουαλέτα Haider Ackermann με τοπ σε τυρκουάζ και μάξι φούστα σε pencil γραμμή στο χρώμα του midnight blue. Τα μάτια της τονίζονται και “ενώνονται” χρωματικά με την απόχρωση του τοπ. Πρόσεξε το ιδιαίτερο Olympia Le-Tan clutch της! Ολοκληρώνει με μαύρα ψηλοτάκουνα Brian Atwood.

H Angelina Jolie βρέθηκε το μεσημέρι της δεύτερης μέρας του φεστιβάλ στο photocall της νέας της ταινίας Kung Fu Panda! Επέλεξε για ακόμη μια φορά τον αγαπημένο της οίκο Salvatore Ferragamo με nude φόρεμα που δένει στη μέση με μια ταμπά ζώνη και nude ψηλοτάκουνα! Η Angelina είναι πάντα πολύ “χαμηλών τόνων” στις επίσημες εμφανίσεις της αποφεύγοντας τα έντονα χρώματα ενώ δείχνει μια σαφή προτίμηση στο nude και το μαύρο.

H Emily Browning κατά τη διάρκεια του photocall για τη νέα της ταινία “Sleeping Beauty” φόρεσε ένα δροσερό φόρεμα Louis Vuitton με print από τροπικά φύλλα (άλλωστε κάθε print με φρούτα και φύλλα είναι τάση) και το συνδυάζει με nude peep toes Prada.

Read More

And More