Οι celebrities φοράνε Christian Louboutin!

Ένα είναι το ζευγάρι γόβες που επιλέγουν οι επώνυμες: Christian Louboutin. Μια επένδυση που αξίζει να κάνει κάθε γυναίκα… Διαχρονική αγορά, σέξι και ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σου!

Ένα ζευγάρι μαύρες κλασικές γόβες σε πολύ καλή ποιότητα όλες χρειαζόμαστε και είναι το κομμάτι προϋπόθεση μέσα στην ντουλάπα μας! Είναι το ζευγάρι που θα φορέσεις από μία κοινωνική σου εκδήλωση, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μέχρι και για ποτό με τις φίλεςσου ή για φαγητό με το αγόρι σου.

Οι επώνυμες όπως κι όλες οι γυναίκες από το χώρο της μόδας φαίνεται να τις προτιμούν και αξίζει τον κόπο να αποκτήσεις κι εσύ ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με την υπογραφή του Christian Louboutin. Θέλω να μoιραστώ μαζί σου πως όταν τα χρήματα μας δεν είναι τόσα ώστε να μπορούμε να έχουμε τα πάντα που μπορεί να βλέπουμε πάντα ξεκινάμε τια αγορές από κομμάτια διαχρονικά και οι δερμάτινες γόβες είναι σαφέστατα ένα από αυτά.

Επένδυσε σε ένα ζευγάρι σε μαύρη ή nude απόχρωση και δεν θα βγεις χαμένη!


To πιο κλασικό ζευγάρι 425 ευρώ που φοράνε οι περισσότερες επώνυμες όπως η Mary Kate Olsen, Victoria Beckham, Nicole Richie, Jennifer Lopez, Olivia Palermo κ.α κάνε “κλικ”εδώ

Οι nude γόβες 425 ευρώ με χαμηλό τακούνι που μπορείς να τις φορέσεις και μέσα στην ξαθημερινότητα σου. Κάνε “κλικ” εδώ

Οι κλασικές γόβες σε μαύρο δέρμα 425 ευρώ που φοράει η Kate Moss. Κάνε “κλικ”εδώ

And More