ΓΟΥΝΕΣ! Όταν οι celebrities επιλέγουν να αντιμετωπίσουν το κρύο με στιλ…

Δεν είναι λίγοι αυτοί που όταν ακούνε τη λέξη γούνα τους γεννιούνται πολλά ερωτηματικά αφού την έχουν συνδυάσει με grande εμφανίσεις και με εικόνες μεγάλων επιβλητικών κυριών. Οι εποχές αλλάξαν και πλέον νέα κορίτσια στους δρόμους των πόλεων επιλέγουν γούνινα πανοφώρια για να ζεσταθούν αλλά και να είναι στιλάτες.

Ανάμεσά τους φυσικά και οι celebrities που δεν δίστασαν να φορέσουν τα γούνινα παλτό και γιλέκα τους σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, επίσημες και μη, και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Αναμφισβήτητα σου προτείνω να προσαρμόσεις τη γούνινη λεπτομέρεια στα σύνολα που θα κάνεις φέτος το Χειμώνα χωρίς να πρέπει να υπερβείς τη φιλόζωη πλευρά σου αφού στην αγορά υπάρχουν σε αφθονία συνθετικές γούνες σε πολύ καλή ποιότητα.

Για να είσαι σωστά ενημερωμένη για το πως να φορέσεις τη γούνα μέσα στην καθημερινότητά σου πάρε μια γεύση από το πως τη φόρεσαν οι celebrities.


H Victoria Beckam επέλεξε γούνινο κοντό jacket με έντονο γιακά και κοντά μανίκια και τη φόρεσε με total μαύρο σύνολο. Η Mary Kate Olsen φόρεσε στη βόλτα της jacket σε καφέ-μπορντό χρώμα που τις χάρισε μια πιο vintage διάθεση στο όλο της look. Η Beyonce με πoλύ πιο θηλυκή version φόρεσε το γούνινο πανοφώρι της πάνω από φόρεμα και πέδιλα.


Η Εva Longoria έκανε έναν συνδυασμό ίσως τον πιο κοντινό στην εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για γούνες με φόρεμα και τσάντα Mulberry στην ίδια μωβ απόχρωση και γούνινο παλτό. Το όλο της σύνολο αποπνέει lady και θα έλεγα πως μάλλον την κάνει να φαίνεται λιγάκι μεγαλύτερη από την ηλικία της. Το παλτό της Catherine Zeta Jones είναι απλά εξαιρετικό. Παρ’ όλο που το συνδύασε με την τσάντα από κροκό του οίκου Hermes, το δερμάτινο παντελόνι αλλά και το επιμελώς ατημέλητο στιλ της, με τίποτα δεν την κάνει υπερβολική. Το ίδιο δεν ισχύει και για την Kim Kardashian που με το γούνινο παλτό και το καπέλο μάλλον η εμφάνισή της θα χαρακτηριζόταν ως φαντασμαγορική. Το παλτό της αναμφισβήτητα παραμένει να είναι πολύ όμορφο.


Η Kate Hudson με λευκή γούνα και καφέ μπότες δημιουργεί μια αρκετά 70s ατμόσφαιρα. Η Sienna Miller με γούνινο ασπρόμαυρό jacket και χωρίς ίχνος μακιγιάζ το συνδυάζει με μαύρο παντελόνι και γκρί t-shirt. Casual και το σύνολο της Rihanna, που επάνω από το τζιν και το λευκό t-shirt της, έριξε, στην πλάτη μια γούνινη πασμίνα.


Η Κylie Minoque με βελούδινο πανοφώρι σε απόχρωση του πράσινου και γούνινο γιακά κέρδισε τις εντυπώσεις. Όπως και η Sarah Jessica Parker με το κοντό jacket της σε απόχρωση του καφέ. Η Sarah Jessica φόρεσε το γούνινο jacket επάνω από δερμάτινο παντελόνι, t-shirt και μακρύ σακάκι. Μαύρο και το Givenchy σύνολο της Madonna που επέλεξε το συγκεκριμένο γούνινο γιακά να τον φορέσει επάνω απο το μαύρο της παλτό για τις ανάγκες του video clip ‘Give it to me’.


H Αgynees Deyn που πριν από τρία χρόνια ήταν το απόλυτα hot όνομα στον χώρο του modeling εξαιτίας του boyfriend στιλ της φόρεσε μακριά γούνα πάνω από το ροζ φόρεμα της δίνοντας μια αρκετά βρετανική vintage εσάνς. Η Mary J Blige φόρεσε μια μεγάλη πολύ επιβλητική γούνα σε απόχρωση του καφέ για να παραβρεθεί σε εκδήλωση της Unicef. Ενώ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος ο Kanye West με την τότε αγαπημένη του που πήγαν σε event μόδας στο Παρίσι με γούνινα παλτό. Σαφέστατα το παλτό της πρώην αγαπημένης του Kanye μαγνητίζει με την κουκούλα του.


Με λεοπάρ μακρύ σακάκι εμφανίστηκε στη βόλτα της η Nicky Hilton ενώ για να μην φανεί υπερβολική η επιλογή της, το συνδύασε με μαύρα ρούχα και αξεσουάρ. H Rachel Zoe με γούνινο γιλέκο, που μπορείς πολύ εύκολα να το φορέσεις κι εσύ, σε βραδινή της εμφάνιση. Ενώ η Naomi Campbel στο red carpet φόρεσε γούνινο γιλέκο δημιουργώντας ένα απόλυτα glamorous σύνολο.

Read More

And More