Oscar 2012: Δες τι φόρεσαν στο red carpet και ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

H 84η τελετή των βραβείων Oscar ολοκληρώθηκε και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν με αγωνία την μαγική αυτή βραδιά. Η ώρα έφθασε κι αν είσαι από εκείνες που ξενύχτησαν ώστε να δουν από το πρώτο μόλις λεπτό της εκδήλωσης τους λαμπερούς αστέρες να καταφθάνουν στο κόκκινο χαλί, σίγουρα τα μακριά εντυπωσιακά φορέματα και τα πολλών εκατομμυρίων διαμάντια θα σε έκαναν να χάσεις τη μιλιά σου για αρκετά λεπτά.

Η βραδιά ξεκίνησε και τα κόκκινα καλοστρωμένα χαλιά πλημμύρισαν από λαμπερούς ανθρώπους με άψογα χτενίσματα, χαμόγελα και ρούχα. Το TLIFE σε μεταφέρει στο Ηοllywood και σου παρουσιάζει ό,τι επέλεξαν οι λαμπερές κυρίες για την βραδιά που επιτρέπεται να βάλεις τα καλά σου, τα Oscar 2012.


Η Μichelle Williams έπαιξε με το χρώμα αφού επέλεξε κόκκινο στράπλες φόρεμα του οίκου Louis Vuitton από μετάξι και οργάντζα και το συνδύασε με φούξια clutch. Λεπτομέρεια που μας άρεσε πολύ είναι η καρφίτσα- φιόγκος που κόσμησε το φόρεμα αλλά και το διακριτικό κόσμημα στο λαιμό 30 καρατίων του Fred Leighton.


Το κόκκινο σαφέστατα είναι ένα πολύ φωτεινό – εντυπωσιακό χρώμα και φαίνεται να το επέλεξαν αρκετές για την βραδιά αυτή. Ανάμεσα τους και η Εmma Stone που φόρεσε δημιουργία του Giambattista Valli και κοσμήματα – ρουμπίνια Louis Vuitton.


Mπορεί να μην κέρδισε το βραβείο Οscar έχει καταφέρει να κερδίσει όμως την καρδιά πολλών γυναικών με την φινέτσα στο ντύσιμο του. Ο George Clooney επέλεξε μαύρο κοστούμι Giorgio Armani ενώ η σύντροφος του Stacy Keibler φόρεμα του οίκου Marchesa.


H Jennifer Lopez επέλεξε φόρεμα μέσα από το οποίο ανέδειξε τις θηλυκές καμπύλες του σώματος της του οίκου Zuhair Murad και το συνδύασε με πολύ κομψές γόβες Jimmy Choo και clutch Salvatore Ferragamo. Tα κοσμήματα έχουν την υπογραφή Lorraine Schwartz.


H Jessica Chastain με φόρεμα μαύρο με κεντημένες χρυσές λεπτομέρειες του οίκου Alexander McQueen έδειχνε πολύ κομψή. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το ντύσιμο της με κίτρινα σκουλαρίκια αξίας 2 εκατομμυρίων δολλαρίων, του Harry Winston.


H Cameron Diaz, το απόλυτο californian girl επέλεξε φόρεμα του ιταλικού οίκου Gucci και το συνδύασε με κοσμήματα Tiffany&Co.


H Μeryl Streep, η μεγάλη πρωταγωνίστρια της φετινής απονομής των βραβείων Οscar επέλεξε χρυσό φόρεμα του οίκου Lanvin κι αξίζει να αναφερθεί πως είναι η μόνη που για πρώτη φορά επέλεξε ένα φόρεμα ειδικά φτιαγμένο από οικολογικά υλικά.


Η Νatalie Portman που πέρυσι έφτασε εγκυμονούσα στο κόκκινο χαλί, φέτος επέλεξε κόκκινο φόρεμα vintage με διακριτικό μαύρο πουά του οίκου Dior και το συνδύασε με clutch σε μαύρη απόχρωση.


Η Penelope Cruz φαίνεται να αγαπάει πολύ τα φορέματα με ουρά αφού κάθε χρόνο -εκτός από πέρυσι που οφείλω να πω πως μάλλον απογοήτευσε – τα επιλέγει και της πάνε πολύ. Με φόρεμα σε απόχρωση μπλε – γκρι που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα του οίκου Armani Prive και μαλλί με έντονη θεατρικοτήτα η Penelope Cruz έφτασε στο red carpet. Τα κοσμήματα της είναι Chopard.


Από την βραδιά των Oscar δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο λαμπερό ζευγάρι του Hollywood Brad Pitt – Angelina Jolie. Η πάντα chic ηθοποιός επέλεξε μαύρο φόρεμα από βελούδο του οίκου Atelier Versace και κοσμήματα αξίας 2.5 εκκατομυρίων δολλαριων, Neil Lane. Αυτό που άρεσε πολύ είναι η καρφίτσα που επέλεξε η Angelina για να τονίσει τη μέση της και τοποθέτησε στο πίσω μέρος του φορέματος της.


Aπόλυτα κομψή η Gwyneth Paltrow μέσα στην κρεμ δημιουργία του Tom Ford ο οποίος κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό ποιά είναι η ηθοποιός που θα φορέσει δημιουργία του στην λαμπερή βραδιά. Η Gwyneth συνδύασε το φόρεμα της με την πολύ εντυπωσιακή κάπα, με κοσμήματα Anna Hu Haute, πέδιλα Jimmy Choo.


H Rooney Mara που έχει κερδίσει πολλές φορές τις εντυπώσεις με τις απλές και χωρίς υπερβολές στιλιστικές της επιλογές, επέλεξε φόρεμα του οίκου Givenchy.


Η Sanra Bullock κέρδισε θετικές αντιδράσεις με την ασπρόμαυρη τουαλέτα της με τις κεντημένες χρυσές λεπτομέρειες του οίκου Marchesa.


H Rose Byrne επέλεξε την μαύρη παγιέτα για την μεγάλη βραδιά στο φόρεμα της που άφηνε όλη την πλάτη της έξω. Η δημιουργία έχει την υπογραφή της Vivienne Westwood και τα μαύρα peep toes του οίκου Jimmy Choo ενώ τα κοσμήματα της είναι όλα Chanel.


Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό παραβρέθηκε στην τελετή και επέλεξε φόρεμα με την υπογραφή Akris και τσάντα Mini Allegra. Η εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί αξίζει να σου πω πως είναι σημαντική αφού είναι η πρώτη φορά που μέλος της βασιλικής οικογένειας του Μονακό βρίσκεται στην τελετή των Όσκαρ μετά την βράβευση της Grace Kelly το 1955.

Read More

And More