Celebrity Update! Τι φόρεσαν στις εξόδους τους οι σταρ αυτή την εβδομάδα;

Κάθε εβδομάδα, όπου κι αν κοιτάξεις θα δεις τις celebrities να βρίσκονται από gala σε gala κι από κόκκινο χαλί σε κόκκινο χαλί. Πώς να μην σου τραβήξει το βλέμμα και το ενδιαφέρον το τι μπορεί να επέλεξαν να φορέσουν στη εκάστοτε περίσταση…

Έτσι λοιπόν κι αφού είναι στη φύση μας να θέλουμε να βλέπουμε τις στιλιστικές επιλογές των επωνύμων σου συγκεντρώνω αυτές που κέρδισαν τα φλας αλλά και τις εντυπώσεις με τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους.

Αφού τις δεις γράψε μας ποιά σου άρεσε περισσότερο αλλά και ποιά λιγότερο…


Η Εmma Stone επέλεξε ένα φόρεμα με το πλισέ να δημιουργεί μία αέρινη διάθεση και το έντονο σκίσιμο στο πλάι να αποκαλύπτει το παπούτσι με λουράκι και μεταλλικό τακούνι. Όλο της το σύνολο προδίδει εύκολα την ταυτότητα του οίκου Lanvin. Η Pippa Middleton, που για ανεξήγητους στιλιστικά λόγους απασχολεί με ό, τι κι αν φοράει τα μέσα, έκανε ένα mix and match συνδυασμό με την τσάντα της να έχει την υπογραφή Loewe. H Sienna Miller με cocktail μαύρο φόρεμα Τwenty8Twelve με τα διαφανή κοντά μανίκια του να δίνουν μία πιο ρομαντική διάθεση.


Η Blake Lively σε βόλτα της επέλεξε δερμάτινο καφέ παντελόνι, το συνδύασε με μπεζ top και ζακέτα ενώ τα παπούτσια της είναι γούνινα με υπογραφή Christian Louboutin. H τσάντα της Blake είναι η Miss Sicily των Dolce&Gabanna. H Nicole Kidman με φόρεμα στράπλες σε μεταλλική απόχρωση του οίκου Jean Paul Gaultier. H Olivia Wilde με αρκετά κλασικό στιλ φόρεσε κεντημένη δημιουργία με τούλι του οίκου Louis Vuitton.



Οι συγκεκριμένες κυρίες σίγουρα έκαναν εντύπωση στα event που παραβρέθηκαν αφού οι επιλογές τους ήταν αρκετά φανταχτερές με την παγιέτα να έχει κυρίαρχο ρόλο. Η Taylor Swift φόρεσε mini φόρεμα Emilio Pucci, η Gwyneth Paltrow μακριά καταπράσινη τουαλέτα Elie Saab, ενώ η Jessica Alba ενσωμάτωσε τον peter pan λευκό γιακά στο μαύρο φόρεμα Tory Burch. Τα παπούτσια της Alba είναι Jimmy Choo.


Η Freida Pinto με μακριά τουαλέτα με λεπτομέρεια το κεντημένο μπούστο που θυμίζει κορσέ, του σχεδιαστή Antonio Berardi. Η πάντα στιλάτη Ashlee Olsen κράτησε τσάντα από την προσωπική συλλογή που έχει με την δίδυμη αδερφή της Mary – Kate, Τhe Row. Ο Αntonio Berardi φαίνεται να είχε την τιμητική του αφού φόρεμα της συλλογής του επέλεξε και η Nicole Richie.


H Angelina Jolie κόβει την ανάσα με κατακόκκινο φόρεμα σε στιλ κομπινεζόν του οίκου Atelier Versace. Η Jessica Alba με φόρεμα με βελούδινη λεπτομέρεια στο πάνω μέρoς της και λουλούδια στο κάτω, του οίκου Armani Prive παραβρέθηκε στο opening του Armani ξενοδοχείου στο Μιλάνο. Η Κate Bosworth φόρεσε λευκό φόρεμα της Vanessa Bruno και το συνδύασε πολύ ωραία με μαύρο σκούρο καλσόν.


Η Κate Middleton με φόρεμα φινετσάτα θηλυκό που ο διεθνής τύπος το περιγράφει ως αρχαιοελληνικό της Jenny Packham. Η Κatie Holmes με πολύ ωραίο στιλ που εύκολα μπορείς να προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου με την υπογραφή Lanvin. Και τέλος η Zoe Saldana με πολύ εντυπωσιακό φόρεμα με κρόσσια επίσης του οίκου Lanvin.

Read More

And More