THIS WEEK: Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με πρεμιέρες, parties, special events και πολλές λαμπερές εμφανίσεις από τις αγαπημένες μας celebrities! Kαι όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε…

Aπό την Jennifer Connely με Louis Vuitton, μέχρι το Dolce & Gabbana look της Monica Bellucci και το Dior Couture οutfit της Jennifer Lawrence, δες λοιπόν κι εσύ που εντοπίσαμε τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon στη Νέα Υόρκη, η Carey Mulligan φόρεσε μιαIRO ολόσωμη φόρμα και τη συμδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Στο Louis Vuitton Exhibition στο Πεκίνο, η Jennifer Connelly φόρεσε ένα Louis Vuitton look.

/
Στο preview της έκθεσης Lumiere Le Cinema Invente στο Παρίσι, η Monica Bellucci φόρεσε ένα Dolce & Gabbana pencil φόρεμα.

/
Στο Mad Men Ball στο Λος Άντζελες, η Kiernan Shipka φόρεσε ένα total look Miu Miu.

/
Σε δείπνο στο Λονδίνο, η Poppy Delevingne φόρεσε ένα Jonathan Saunders floral φόρεμα και το συνδύασε με Nicholas Kirkwood γόβες.

/
Στην πρεμιέρα της ταινία While We’re Young στη Νέα Υόρκη, η Amanda Seyfried φόρεσε ένα Valentino pre-autumn/winter 2015 φόρεμα.

/
Στο ίδιο event η Dree Hemingway φόρεσε ένα navy-blue ψηλόμεσο παντελόνι και το συνδύασε με εκρού πουκάμισο και μαύρο skinny-scarf.

/
Στην προβολή της ταινίας Serena στη Νέα Υόρκη, η Jennifer Lawrence φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Dior Couture spring/summer 2015με κοσμήματα Kimberly Mcdonald και Ana Khouri.

/
Στα GLAAD Media Awards στην California η Kerry Washington φόρεσε ένα Hellessy autumn/winter 2015 φόρεμα και το ταίριαξε με clutch Anya Hindmarch.

/
Στο ίδιο event, η Zoe Saldana φόρεσε ένα Cushnie et Ochs φόρεμα και το ταιριαξε με Kurt Geiger London γόβες.

/
Στην προβολή της ταινίας Mad Men στη Νέα Υόρκη, η January Jones φόρεσε ένα navy-blue φόρεμα με floral λεπτομέρεια και το συνδύασε με κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Home στο Λος Άντζελες, η Rihanna φόρεσε φόρεμα και γόβες Dior με Neil Lane και κοσμήματα.

Read More

And More