STAR-MANIA! Οι celebrities προτιμούν Christian Louboutin…

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ασχολείσαι έστω και λίγο με τη μόδα και να μην γνωρίζεις ή έστω έχεις ακούσει το όνομα του γνωστού σχεδιαστή, Christian Louboutin.

O Louboutin είναι γάλλος σχεδιαστής παπουτσιών που ξεκίνησε την καριέρα το 1992. Μέσα σε λίγα χρόνια και μετά από σκληρή δουλειά κατάφερε να διακριθεί και πλέον σήμερα να είναι συνώνυμο του πολυτελούς υποδήματος. Τι τον έκανε γνωστό; Η κόκκινη σόλα που αναμφισβήτητα δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει λατρέψει. Γεγονός που με κάνει να αναρωτιέμαι πολλές φορές εάν το πάθος με τις γόβες Louboutin είναι το παπούτσι αυτό καθεαυτό ή απλά ο κόκκινος πάτος! Κι αν είναι ο κόκκινος πάτος γιατί δεν το κάνουν όλοι να ξεμπερδεύουμε; Σκέψη που μάλλον δεν έκανα μόνο εγώ αφού για πολύ καιρό η κόκκινη σόλα ήταν ο λόγος της δικαστικής διαμάχης μεταξύ YSL και Louboutin. Για την ιστορία τον αγώνα κέρδισε ο YSL.


Kristin Davis, Miley Cyrus, Emma Watson

Αναγνωρίζοντας λοιπόν την αδυναμία που έχουμε εμείς οι γυναίκες στα παπούτσια του κυρίου Louboutin, που στο Παρίσι κυκλοφορεί ανάμεσα στον κόσμο με τσάντα που αναγράφει τα αρχικά του ονόματός του C.M.L. (το M. δεν ξέρω τι σημαίνει – μάλλον κάποιο δεύτερο όνομα που τυχόν έχει) το TLIFE σου συγκεντρώνει τις celebrities που επέλεξαν και φόρεσαν δημιουργίες του. H αδυναμία στα Louboutis άλλωστε δεν κρύβεται.

Beyonce, Victoria Beckham, Blake Lively… ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και δες όλες τις σταρ!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!
Θέλω να αδράξω τη στιγμή και να σου δώσω ένα μικρό tip. Εάν θέλεις να αποκτήσεις τα δικά σου Louboutin γοβάκια φρόντισε να τα πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράς κανονικά. Η γραμμή τους είναι αρκετά στενή και πιστεύω πως θέλεις να κάνεις απόσβεση τα χρήματα που θα δώσεις και να τα χαρείς όσο περισσότερο γίνεται.

Read More

And More