Με τι ρούχα και αξεσουάρ κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα οι celebrities;

Οι celebrities είτε από μόνες τους είτε με τη βοήθεια ειδικών του χώρου έχουν καταφέρεις να χτίσουν ένα image και να αποδείξουν πως πέρα του ταλέντου τους έχουν και στιλ.

Το στιλ είναι κάτι καθαρά προσωπικό και είναι αυτό που όταν σε κοιτάς στον καθρέφτη “σου πάει”. Αναδεικνύει όχι μόνο τα χαρακτηριστικά σου αλλά και την προσωπικότητα που έχεις. Για αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές που εμείς οι γυναίκες (και οι άντρες αλλά είναι μεγάλο κεφάλαιο για να το θίξω) σχολιάζουμε και κατακρίνουμε – πολλάκις – τις στιλιστικές επιλογές άλλων.

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και πιο διασκεδαστικό από το να περνάς το πρωινό σου χαζεύντας τι φοράνε οι celebrities, που και να τις κατακεραυνώσεις με τα σχόλια σου δεν θα το μάθουν και ποτέ… Θα πάρεις και ιδέες για το δικό σου στιλ. Το TLIFE σου συγκεντρώνει τις celebrities που απασχόλησαν τον τύπο την προηγούμενη εβδομάδα με τις στιλιστικές τους επιλογές.


Η Εmma Stone επέλεξε για την εμφάνισή της στο red carpet μακρύ φόρεμα στράπλες του οίκου Lanvin και το συνδύασε με χρυσή τσάντα φάκελο. Ενώ η Μichelle Williams για τη δική της red carpet στιγμή προτίμησε maxi ρομαντικό φόρεμα, Christian Dior. Δεν ξέρω εάν το παρατήρησες αλλά και τα δύο φορέματα έχουν ως λεπτομέρεια τη μαύρη κορδέλα στη μέση.


Η Jessica Alba επέλεξε να υιοθετήσει χαρακτηριστικά από το στιλ androgynous με μαύρο πουκάμισο, παντελόνι J Brand και λευκό oversized σακάκι που σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο χτένισμα… σαν να την μεγαλοδείχνει, τι λες; Παρ’ όλα αυτά, αναμφίβολα είνα πολύ κομψή! H τελευταία αγαπημένη Zoe Saldana που το στιλ της μας αρέσει πολύ φόρεσε παντελόνι σε ανοιχτή γραμμή και το συνδύασε με top και ζακέτα σε απαλές αποχρώσεις του ροζ και μωβ.


Η Charlize Theron φόρεσε φόρεμα σε αρκετά κλασική γραμμή με λεπτομέρεια τη δαντέλα του οίκου Dior ενώ το clutch της είναι Αlexander McQueen. Η Heidi Klum με κατακόκκινο σύνολο και γκρί σακάκι και παπούτσια στην ίδια απόχρωση με την υπογραφή του Christian Louboutin.


H Katie Holmes που συνήθως κάνει κομψές επιλογές στο ντύσιμό της επέλεξε Armani σατέν φόρμα που παραπέμπει στη Γιασμίν του Aladdin και τη συνδύασε με snake skin παπούτσια. Eνώ η Luci Liu φόρεσε Giambattista Valli φόρεμα και αξεσουάρ.


Η εγκυμονούσα Beyonce επέλεξε maxi φόρεμα με έντονα tribal prints, Topshop κατά τη βόλτα της στο ομώνυμο μαγαζί. Ενώ η Blake Lively φόρεσε στενή mini φούστα σε απόχρωση μπορντό και τη συνδύασε με εμπριμέ top, δερμάτινο jacket και μεγάλο κασκόλ που σε προϊδεάζουν για τον ερχομό του Χειμώνα.


Η πάντα σωστά ντυμένη, Kate Moss φόρεσε στενό mini φόρεμα σε μεταλλική απόχρωση του οίκου Lanvin και το συνδύασε με τις κλασικές μαύρες γόβες του Christian Louboutin. Ενώ στη βόλτα της η Nicole Richie φόρεσε μαύρο παντελόνι με loose top σε καφέ απόχρωση ενώ τα βλέμματα κλέβει η κλασική πλέον τσάντα Celine. Το στιλ της Νicole είναι σίγουρα από αυτά που μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις κι εσύ!


Η Pippa Middleton που στο εξωτερικό απασχολεί πάρα πολύ με τις στιλιστικές της επιλογές επέλεξε ρούχα Ζara. Ενώ η Sienna Miller -που της πάει πολύ αυτό το χρώμα – προτίμησε την εντυπωσιακή δημιουργία του Βρετανού σχεδιαστή Matthew Williamson και διατήρησε τις ισορροπίες με nude γόβες Charlotte Olympia και ατημέλητο look στα μαλλιά και στο μακιγιάζ.

Read More

And More