BEST DRESSED! Tι φόρεσαν οι επώνυμες κυρίες την εβδομάδα που μας πέρασε;

Οι celebrities κι αυτή την εβδομάδα περπάτησαν ουκ ολίγα κόκκινα χαλιά και πήγαν σε πολλά και διαφορετικά party και events. Φαντάσου το άγχος του “τι να φορέσω απόψε” όταν ξέρεις πως όχι μόνο έχεις να πας κάπου επίσημα αλλά θα απαθανατίσουν και θα μεγενθύνουν την όποια ατέλειά σου!

Οι επιλογές στο ντύσιμό τους άλλοτε καλές, άλλοτε εντυπωσιακά μοδάτες κι άλλοτε απλά απογοητευτικές -αν και το αδιάφορες νομίζω είναι χειρότερο για την ψυχολογία μιας γυναίκας. Σε κάθε τους εμφάνιση πάντως φρόντισαν να κάνουν τις πιο λαμπερές στιλιστικές επιλογές. Διεθνείς ή όχι, οι επώνυμες κυρίες ξεχωρίζουν και κάθε εβδομάδα το TLIFE σου παρουσιάζει τις πιο καλοντυμένες.

Κάθησε αναπαυτικά και δες τις πιο κομψές, μοδάτες, εκθαμβωτικές επιλογές!


Η Νicole Richie, που παλαιότερα πρέπει να ομολογήσω πως οι στιλιστικές της επιλογές είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, δεν απογοήτευσε αφού επέλεξε για την βραδιά, maxi μαύρο φόρεμα Οsman, με δερμάτινες λεπτομέρειες στο μπούστο και ένα κομμάτι της κοιλιάς έξω. H Freida Pinto με πολύ πιο κοριτσίστικη διάθεση, φόρεσε ένα cocktail dress του οίκου Chanel και το συνδύασε με Roger Vivier ankle boots. Παρόμοια διάθεση φαίνεται πως είχε και η μούσα της Chanel Emma Watson με φόρεμα από τούλι, Elie Saab και ασημένια πέδιλα Jimmy Choo.


H Jessica Biel με σύνολο σε πορτοκαλί έντονη απόχρωση δημιούργησε διχρωμία με τα μπλέ σκούρο παπούτσια της και το παλτό της. Η Anne Hathaway με πολύ κομψή maxi μαύρη τουαλέτα του Giambattista Valli ενώ η τραγουδίστρια της pop Katy Perry φόρεσε φόρεμα λευκό με χρυσές λεπτομέρειες του οίκου Versace.


H αγαπημένη σε όλα τα κορίτσια, Sarah Jessica Parker άρεσε πολύ με την ανάλαφρη vintage εμφάνισή της και τα κλασικά Manolo Blahnik γοβάκια της. Η Rachel McAdams φόρεσε δαντέλα σε γκρί απόχρωση, Marchesa, ενώ η Κate Bosworth επέλεξε Mulberry και με στιλ που θύμισε safari.


Ερωτηματικά πάντως δημιούργησαν οι συγκεκριμένες τρεις εμφανίσεις! Η Falicity Jones με τιρκουάζ Calvin Klein μεταξωτό φόρεμα και peep toes Μiu Miu. Η Jennifer Lopez στα γυρίσματα του νέου της ντοκυμαντέρ για την εύρεση νέων ταλέντων από την Λατινική Αμερική φόρεσε τζιν με γυρισμένα τα ρεβέρ και πέδιλα ενώ το κοντό κόκκινο t-shirt δεν επιβεβαιώνει τον τίτλο της καλοντυμένης. Η Jessica Biel φόρεσε μακριά τουαλέτα με κεντημένες πέτρες που σίγουρα δεν κολάκευσε την κατά τα άλλα απόλυτα σμιλεμένη της σιλουέτα.


Η Gwen Stefani με λευκή ολόσωμη φόρμα και πλατφόρμες σε απόχρωση του μαύρου. Η Sarah Jessica Parker με φόρεμα vintage Pauline Trigere φαίνεται πως βρήκε νέο τρόπο για να ντύνεται αφού δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με vintage. Και η Lea Michele με super mini φόρεμα του οίκου που φέτος είναι συνώνυμο του sexy Εmilio Pucci.


Αναμφισβήτητα οι τρεις τους αποτελούν τις πιο καλοντυμένες παρουσίες αυτής της εβδομάδας. Η Charlize Theron με θηλυκό – pencil φόρεμα Antonio Berardi, κοσμήματα Fred Leighton και πέδιλα Tom Ford. Η πάντα chic Αngelina Jolie με μακριά δημιουργία Romona Keveza ενώ η Diane Kruger έκανε εκθαμβωτική είσοδο στο φιλανθρωπικό γκαλά με φόρεμα με έντονη διαφάνεια στο τελείωμα, του οίκου, Εmilio Pucci.


Ενώ από τις Ελληνίδες οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε ήταν αυτές της Έλλης Κοκκίνου με έναν casual συνδυασμό που μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα σε όλες τις ώρες της ημέρας. Της πολύ κομψής, Δέσποινας Βανδή με στενό pencil φόρεμα και τσάντα Chanel σε απόχρωση του ροζ ενώ μας άρεσε πολύ η Πόπη Τσαπανίδου στην βόλτα της όπου συνδύασε την Hermes τσάντα της με τζιν, σακάκι και μαντήλι με prints.

Read More

And More