Grammys: Όλη η μόδα των celebrities από το κόκκινο χαλί!

Η 54η απονομή των βραβείων Grammys είναι πραγματικότητα και από την λαμπερή τελετή δεν έλειψαν τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Η πολύ λεμπέρη βραδιά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά από τις μεγάλες μαύρες λιμουζίνες να καταφθάνουν η μία μετά την άλλη και οι επώνυμες κυρίες να εντυπωσιάζουν με τις στιλιστικές τους επιλογές, τους παραβρισκόμενους αλλά και όσους παρακολουθούσαν την βραδιά live μέσα από την ιστοσελίδα του μουσικού θεσμού. Κι αν για εσένα η πιο λαμπερή τελετή είναι τα Οσκαρ θέλω να σου πω πως ότι είναι τα όσκαρ για τους ηθοποιούς είναι τα Grammys για τους τραγουδιστές.

To TLIFE σου συγκεντρώνει όλες τις λαμπερές παρουσιές από το red carpet και σου αναλύει τις στιλιστικές τους επιλογές.


H Adele, πρωταγωνίστρια της βραδιάς, επέλεξε μακριά μαύρη τουαλέτα σε ίσια γραμμή με λαιμό “χαμόγελο” που έδινε μία πιο 60s αίσθηση στην δημιουργία του οίκου Giorgio Armani.


H Alicia Keys ανέδειξε τις έντονες καμπύλες της με στενό μαύρο φόρεμα κλειστό στο λαιμό με έντονους ώμους το οποίο το τόνισε με ένα εντυπωσιακό χρυσό choker και γόβες με λουράκι Christian Louboutin, statement της ερχόμενης σεζόν. To φόρεμα είναι του γάλλου σχεδιαστή Alexandre Vauthier που πριν από δύο χρόνια είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου το ντύσιμο της Rihanna.


Η Fergie που είχαμε καιρό να δούμε σε κάποιο red carpet επέλεξε διαφανές πορτοκαλί δαντέλα του Jean Paul Gaultier με μαύρα εσώρουχα και κράτησε μικρό τσαντάκι, Neil Lane.


H Gwyneth Paltrow, από τις πιο κομψές παρουσίες, παραβρέθηκε στην λαμπερή βραδιά με μαύρο μακρύ φόρεμα που στο τελείωμα του είχε λεπτομέρειες από μαύρο βελούδο και ζώνη με μεταλική λεπτομέρεια. Η δημιουργία είναι της Stella McCartney.


Η Κate Beckinsale φόρεσε mini φόρεμα σε απόχρωση του μπεζ με διακριτική λεπτομέρεια τον από βελούδο φιόγκο, του σχεδιαστή Zuhar Muraid.


H Jessie J περπάτησε στο κόκκινο χαλί μέσα στο ασημί μακρύ φόρεμα της του οίκου Julien Mcdonald και τσαντάκι σε σχήμα χαμόφελο της Lulu Guiness. Η λεπτομέρεια του φορέματος είναι οι κεντημένες από καθρέφτη απλίκες που έκαναν την τραγουδίστρια να μοιάζει με ντισκομπάλα.


Μπορεί η Beyonce να μην έδωσε το “παρών” στην βραδιά Grammys η φίλη της όμως και μέλος των Destinys Child, Κelly Rowland ήταν εκεί. Η Kelly φόρεσε μακρύ κρεμ φόρεμα της Alberta Feretti με διαφάνεια στο μπούστο που είχε κεντημένα λουλούδια ως λεπτομέρεια του και το συνδύασε με κοσμήματα Lorraine Schwartz.


Από την βραδιά δεν έλειψαν και οι εκκεντρικές εμφανίσεις όπως αυτή της Νicki Minaj. Η τραγουδίστρια επέλεξε να κόκκινη κάπα του οίκου Versace.


H Rihanna σε μία από τις πιο chic εμφανίσεις της ( χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι αποκαλυπτική) επέλεξε μαύρο φόρεμα με έντονα σκισίματα, όπως το V στο ντεκολτέ της αλλά και το σκίσιμο στο πλάι του φορέματος – αξίζει να σου πω πως η πλάτη του φορέματος είναι όλη ανοιχτή. Το σενσουαλ φόρεμα είναι Giorgio Armani ενώ αν παρατηρήσεις καλά θα δεις πως φοράει τα ίδια γοβάκια Christian Louboutin με την Alicia Keys.


H Taylor Swift με μακρύ φόρεμα με ουρά σε απόχρωση του μπέζ με χαρακτηριστικό του τις κεντημένες χρυσές λεπτομέρειες επάνω σε διαφάνεια. Η τουαλέτα είναι του σχεδιαστή Zuhair Murad.


H Katy Perry με τιρκουάζ μακρύ φόρεμα που την έκανε να μοιάζει σε γοργόνα, του οίκου Elie Saab Couture, παραβρέθηκε στην βραδιά των βραβείων Grammys.

H Lady Gaga μέσα στην αίθουσα των Grammys με μαύρη δημιουργία του οίκου Versace.

Read More

And More