THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι celebrities; Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες;

Aγαπημένη μου φίλη επιστρέφω με την πιο διασκεδαστική στήλη της μόδας, αυτή που όλες οι επώνυμες από κάθε γωνιά της γής συγεκντρώνονται με μοναδικό κριτήριο την αισθητική στη μόδα. Όμορφες παρουσίες, όμορφα ρούχα, αξεσουάρ και φυσικά έξυπνοι συνδυασμοί που πολλές φορές μας δίνουν έμπνευση και στη δική μας ζωή.

Αυτή την εβδομάδα τα flash άστραψαν στο κόκκινο χαλί και πρέπει να σου πω πως είχαν μεγάλο ενδιαφέρον αφού την Τρίτη μας μαγνήτισαν οι στιλιστικές επιλογές στο Metropolitan Museum στη Νέα Υόρκη. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται να είναι απτόητες οι επώνυμες και σου προτείνω να καθίσεις αναπαυτικά και να δεις όλα όσα επέλεξαν. Μην ξεχάσεις να μου πεις ποια σου άρεσε περισσότερο!


Η Rachel Bilson επέλεξε μία μοδάτη μακριά φούστα που την συνδύασε πολύ σωστά με κομψό σακάκι σε απόχρωση του γκρι και σουέντ πλατφόρμες. Η Eva Longoria κατέφθασε για την προγραμματισμένη της εμφάνιση σε γνωστό talk show φορώντας μαύρο φόρεμα από τη σειρά της φίλης της Victoria Beckham και πέδιλα Brian Atwood. H Sofia Vergara φόρεσε κι εκείνη pencil φόρεμα σε απόχρωση του μπλε και το συνδύασε με γόβες Casadei.


Την Alexa Chung απαθανάτισε ο φακός και το casual σύνολό της μας άρεσε πολύ -με ιδιαίτερη αδυναμία στις πλατφόρμες Swedish Hasbeen. H Chloe Moretz επέλεξε φόρεμα με την υπογραφή του Christopher Kane και το συνδύασε με κομψά πέδιλα Jimmy Choo. H Sarah Jessica Parker μας άρεσε πολύ μέσα στο ανοιχτό μπλε φόρεμά της το οποίο συνδύασε με κίτρινη ζακέτα. Πολύ κομψός και συνάμα έξυπνος συνδυασμός!


H Eva Green εμφανίστηκε στο red carpet με βελούδινη τουαλέτα σε απόχρωση του navy blue του οίκου Tom Ford. H Drew Barrymore έπαιξε με την ασπρόμαυρη διχρωμία στο σύνολό της που φέρει την υπογραφή του οίκου Chanel. H Natalie Portman επέλεξε ένα αρκετά ρομαντικό φόρεμα από τούλι του οίκου Christian Dior.


H Eva Mendes φόρεσε εμπριμέ άσπρο – κόκκινο φόρεμα του σχεδιαστή Jonathan Saunders και το συνδύασε με γόβες Prada και πολύ στιλάτα γυαλιά ηλίου Thierry Lasry. H Rihanna επέλεξε λευκή τουαλέτα με έντονα σκισίματα και την υπογραφή του Adam Selman, πέδιλα Manolo Blahnik και κοσμήματα Neil Lane. Αν υπήρχε βραβείο για την πιο chic εμφάνιση μέσα στην πόλη τότε η Jessica Alba θα το κέρδιζε χωρίς δεύτερη σκέψη. Φανταστικός συνδυασμός σε όλα τα επίπεδα!


Η πολύ όμορφη ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου που θα βρεθεί στο πλευρό του άντρα-είδωλο, James Bond αιφνιδίασε πολύ κόσμο όταν εμφανίστηκε στα βραβεία της ακαδημίας του κινηματογράφου. Η ίδια αποτελεί απόδειξη πως οι όμορφες γυναίκες δεν χρειάζεται να προσπαθήσoυν για να μαγνητίσoυν, επιλέγοντας casual ρούχα από το κατάστημα Topshop. H Τάμτα που δεν μας απογοητεύει ποτέ με τις very in fashion εμφανίσεις της επέλεξε ολόσωμη τζιν φόρμα και τη συνδύασε με κόκκινες γόβες και μαύρη τσάντα φάκελο ενώ η Στέλλα Καλλή φόρεσε λευκή αέρινη παντελόνα που μας άρεσε -μία πολύ δροσερή εμφάνιση για την ανοιξιάτικη νύχτα.


Στα βραβεία κινηματογράφου ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη που ανέβηκε στη σκηνή με στενό φόρεμα κάτω από το γόνατο σε κλασική γραμμή ενώ στο χώρο ο φακός την απαθανάτισε με δερμάτινο jacket που μας άρεσε πολύ. Επίσης αξίζει να αναφέρω τις δύο κυρίες στη σκηνή που τα εντυπωσιακά τους φορέματα δεν μπόρεσαν να περάσουν απαρατήρητα. Πολύ κομψές και οι δύο λοιπόν η μεν Φαίη Ξυλά με φόρεμα που άφηνε τους ώμους της έξω σε βαθύ κόκκινο και η Μαρία Ναυπλιώτου με πιο ανοιξιάτικη διάθεση με κοραλί, μεταξωτό φόρεμα που έδενε πίσω από το λαιμό.

Θα ήθελα να εκμεταλλευθώ τη στιγμή και να πω πως όταν πηγαίνουμε σε τέτοιου είδους περιστάσεις ή σε κάποια θεατρική παράσταση είναι καλή ευκαιρία να φορέσουμε τα “καλά” μας. Οι μέρες μας άλλωστε προσφέρουν ελάχιστες ευκαιρίες για κάτι τέτοιο. Γιατί να μην το απολαύσουμε;

Read More

And More