Οι celebrities κλέβουν τις εντυπώσεις! Ψήφισε την καλοντυμένη της εβδομάδας…

Αντίο ή καλύτερα au revoir ήρθε η ώρα να πούμε σε ακόμη μία εβδομάδα και μάλιστα καυτή αφού η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο. Οι περισσότερες πιθανότητες σε θέλουν να βρίσκεσαι στην ακροθαλασσιά λαχταρώντας λίγες σταγόνες δροσιές και μπορεί να είσαι σε αυτή τη διάθεση οι επώνυμες φίλες μας όμως φαίνεται να βρίσκονται για ακόμη μία εβδομάδα σε πυρετό εμφανίσεων. Αυτή η βδομάδα λοιπόν κλείνει με τις celebrities να έχουν ταξιδέψει από κάθε γωνιά της γης στην πόλη του φωτός το Παρίσι ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τα fashion shows υψηλής ραπτικής. Κι αν νομίζεις πως εκεί δεν κάνει ζέστη και για αυτό είναι έτσι ντυμένες στην τρίχα θέλω να σε διαβεβαιώσω πως τις μεσημεριανές ώρες ( γιατί τα show ξεκινούν από τις 9 το πρωί) η Place Vendome είναι σαν να διασχίζεις τη Σαχάρα χωρίς να μπαίνει ούτε σπιθαμή αέρα.

Ας αφήσω όμως την πολυλογία κι ας πάμε στο θέμα μας που δεν είναι άλλο από τι φόρεσαν οι φίλες μας αλλά και ποιες ήταν αυτές που κέρδισαν τις εντυπώσεις με το στιλ τους. Αφού τις δεις και τις ξαναδείς μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την πιο καλοντυμένη – η γνώμη σου μετράει!


Η Blake Lively επέλεξε ένα ηλεκτρίκ φόρεμα σε ίσια χυτή γραμμή που το συνδύασε με κόκκινα σανδάλια και εντυπωσιακό κολιέ του οίκου Lanvin. Η Mila Jovovich δεν μπορείς να πεις πως δεν έκανε μία πολύ θηλυκή εμφάνιση με λευκό μεταξωτό μπλουζάκι, φούστα σε Α γραμμή και σακάκι ενώ έδωσε χρωματικές πινελιές σε κόκκινη απόχρωση. Όλο το look της έχει την υπογραφή Chanel. Η Ζοe Saldana βρέθηκε επίσης στο Παρίσι κι έδωσε το “παρών” στο fashion show του οίκου Armani Prive και φυσικά τίμησε τον σχεδιαστή επιλέγοντας ρούχο με την υπογραφή του.


Πόσο κομψό το ρούχο της Diane Kruger; Η ηθοποιός επέλεξε φόρεμα που έμοιαζε σε μακρύ σακάκι με την υπογραφή 3.1 Phillip Lim και το συνδύασε με λευκά πέδιλα Givenchy. H όμορφη ιταλίδα Bianca Brandolini φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την εβδομάδα μόδας και συνδύασε τα φλατ μαύρα σανδάλια της με κόκκινο φόρεμα με δαντέλα του οίκου Valentino. H Kate Bosworth πολύ κομψή όπως πάντα άλλωστε έκανε total black συνδυασμό με φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και γόβες, Hugo Boss.


Εδώ τα κορίτσια μπορεί να μην τίμησαν με την παρουσία τους την εβδομάδα μόδας αλλά κυκλοφόρησαν και θα ήταν κρίμα να μην τις αναφέρουμε αφού πάντα μας απασχολούμε με τις επιλογές τους. Η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε κίτρινο παστέλ παλτό της σχεδιάστριας Εmilia Wickstead. Η Katie Holmes μετά την αίτηση διαζυγίου της δεν σταμάτησε να βγαίνει βόλτες με την κόρη της Suri και αυτή τη φορά έκανε casual σύνδυασμό με πουά τοπ που μας άρεσε. Η Keira Knightley επέλεξε φόρεμα σε ίσια γραμμή που μοιάζει αρκετά δροσερό για βόλτες μέσα στην πόλη και το συνδύασε με δερμάτινα σανδάλια.


Πίσω στο Παρίσι και πάλι, και η Kim Kardashian πήρε από το χέρι τον αγαπημένο της Kanye West και δεν έχασαν fashion show για fashion show. Η περσόνα που πριν από λίγο καιρό ήταν outsider και πλεόν είναι ένα από τα πιο hot ονόματα επέλεξε μαύρο φόρεμα με λευκή λεπτομέρεια το λουλούδι του Stephane Rolland. H γλυκιά και πάντα κομψή Olivia Palermo ήταν εκεί συνοδευόμενη από το αγόρι της που οφείλω να σου πω πως κάνουν ένα από τα πιο όμορφα και στιλάτα ζευγάρια της showbiz. Η Οlivia επέλεξε φόρεμα ροζ του οίκου Valentino. H Αlexa Chung το “it” κορίτσι της εποχής μας παραβρέθηκε στο show Chanel με σύνολο με την υπογραφή του γαλλικού οίκου.

Read More

And More