Τα κομμάτια-κλειδιά που καθορίζουν το στιλ των αγαπημένων celebrities και που θα τα βρεις…

Έχεις παρατηρήσει πως κάποια κομμάτια τα έχεις συνδεδεμένα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή στιλ ατόμου στο μυαλό σου; Έτσι είναι. Κάποια κομμάτια χαρακτηρίζουν το ντύσιμο κάποιου γιατί απλά τα επιλέγει συχνά.
Έχεις παρατηρήσει πως όταν επιλέγεις να φορέσεις ένα ρούχο αμέσως μπαίνεις και σε ένα άλλο mood; Με δερμάτινο παντελόνι πχ. γίνεσαι λίγο πιο ροκ, με στενό midi φόρεμα πιο chic, με σακάκι πιο smart. Έτσι κάπως γίνεται κι όταν κάποια αξεσουάρ ή στιλ τα θεωρούμε χαρακτηριστικά ενός celebrity.

Πέσμου πόσες φορές έχεις πει θέλω ένα παντελόνι δερμάτινο σαν της Kate Moss; Ή ένα στενό pencil φόρεμα σαν αυτά που φοράει η Beckham; Σίγουρα πολλές, αφού καλώς ή κακώς κάποια κομμάτια είναι άμεσα συνδεδεμένα στο μυαλό μας με εικόνες είτε από επώνυμες γυναίκες είτε από γυναίκες που έχουμε δει στο δρόμο, στο bar, στη δουλειά, να περνάνε τον δρόμο… και το ντύσιμό τους ή ο τρόπος που συνδύασαν ένα ρούχο μας γεμίζει με styling ιδέες.

Έχοντας στο μυαλό 5 αγαπημένες επώνυμες – διεθνούς φήμης – που το στιλ τους έχει καταφέρει να επηρεάσει πολλές γυναίκες ανα τον κόσμο φτιάξαμε αυτό το θέμα. Τα κορίτσια της μόδας αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να σου δώσουν, ακριβώς αυτό το κομμάτι που χαρακτηρίζει τις star και τις έχει μετατρέψει σε fashion icons. Πανεύκολα το trend είναι έτοιμο να το πάρεις είτε άμεσα με ένα “κλικ” είτε από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων και να το καλωσορίσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Victoria Beckham

H Victoria Beckham είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο. Έκανε μεγάλη διαδρομή βέβαια μέχρι να καταφέρει να καθιερωθεί σε αυτή τη λίστα των καλοντυμένων αλλά πλέον είναι κάτι σαν “ιεροσυλία” να πεις ότι δεν μου αρέσει το ντύσιμο της Victoria Beckham. Ένα από τα χαρακτηριστικά στο ντύσιμό της -το χαρακτηριστικότερο- είναι τα στενά pencil φορέματα που φτάνουν μέχρι το γόνατο κι αγκαλιάζουν τη σιλουέτα. Η Victoria συνήθως επιλέγει αυτά με την προσωπική της υπογραφή κι αυτά σου φέρνω μέσα από το Net-a-Porter. Ενώ ανάλογα και εξίσου στιλάτα μπορείς να βρεις σε όλη την αγορά… και φυσικά σε πιο προσιτές τιμές.

Victoria Beckham 735 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ
Victoria Beckham 1295 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ
Rebecca Taylor 329 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ

Alexa Chung

Η Αlexa Chung είναι το ‘It’ κορίτσι της δεκαετίας μας με ένα στιλ αρκετά νεανικό, χωρίς υπερβολές, ούτε παιχνίδια εντυπωσιασμού. Επιλέγει casual στοιχεία τα οποία τα μπλέκει πολύ έξυπνα σχεδόν πάντα με φούστες σε ’60s γραμμή που σε κάνουν να θέλεις να τις φορέσεις κι εσύ. Η Alexa έχει τη δυνατότητα να κάνει μία φούστα που μοιάζει αυτό που λέμε “καλή” να φοριέται πολύ εύκολα μέσα στην ημέρα και γιατί όχι να θεωρείται και casual.

Joseph 231 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ
Stella McCartney 455 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ
Τ By Alexander Wang 385 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ

Jessica Alba

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει πολλές φορές να μπει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες χωρίς να κάνει και ιδιαίτερη προσπάθεια. Η Jessica Alba φαίνεται να αγαπάει πολύ τα παντελόνια jean με prints αλλά κι αυτά σε έντονα χρώματα. Τα συνδυάζει έξυπνα και το αποτέλεσμα έχει κερδίσει πολλές οπαδούς ανά τον κόσμο.

Mother 372 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ
J Brand Denim 295 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ
Current/Elliott 225 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ

Olivia Palermo

Είναι αυτό το κορίτσι που μοιάζει να τα έχει όλα! Ωραία ρούχα, καλή αισθητική, άψογα συνδυασμένα σύνολα και έναν χαρακτήρα που θέλεις κι εσύ να αναδείξεις μέσα από τις στιλιστικές σου επιλογές. Η Olivia Palermo που επιλέγει πάντα τους πιο “καθαρούς” συνδυασμούς έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σακάκια που τα συνδυάζει όχι μόνο επάνω από παντελόνια αλλά κι από φλοράλ φορέματα και σορτς.

Rag&Bone 430 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ
Joseph 630 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ
Etoile Isabel Marant 295 ευρώ κάνε “κλικ”
εδώ

Kate Moss

H Kate Moss πλέον είναι all time classic fashion icon. Είναι αυτό το εύκολο σχεδόν χωρίς κόπο στιλάτο αποτέλεσμα που μόνο αυτή μπορεί με τόση επιτυχία να κάνει. Ένα από τα λεγόμενα trademark στο ντύσιμό της ή αλλιώς χαρακτηριστικό κομμάτι στο ντύσιμό της είναι το δερμάτινο παντελόνι. Το αγαπάς, παραμένει στην επικαιρότητα κι αξίζει να το φορέσεις για ακόμη μία σεζόν.

Karl 160 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ
Alice by Temperley 280 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ
Vanessa Bruno 515 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ

Read More

And More