Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την καλοντυμένη της εβδομάδας!

Yπάρχουν celebrities που βγαίνουν έξω και μας κάνουν να ασχολούμαστε με τις στιλιστικές τους επιλογές μερικές φορές. Αυτή η εβδομάδα όμως είναι γεμάτη από τις “άλλες”… Ξέρεις, εκείνες τις επώνυμες φίλες μας που αποκαλούμε fashion icons και θέλουμε να παρακολουθούμε από κοντά τις στιλιστικές τους επιλογές. Λαμπερά φορέματα, έξυπνοι συνδυασμοί, χρώματα που μαρτυρούν επιλογές της νέας σεζόν και μία στήλη που θα μπορούσες να την αποκαλέσεις κι ως οδηγό styling.

Επειδή θέλω να συμμετέχεις ενεργά στην απόφαση της καλοντυμένης για ακόμη μία εβδομάδα έχεις τη δυνατότητα να ψηφίσεις αυτή που εσύ ξεχώρισες. Το TLIFE επέλεξε την Κate Moss, εσύ;

/
H Keira Knightley με total look Chanel. H Demi Moore σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της και αρκετά ανανεωμένη επέλεξε να φορέσει στενό φόρεμα με μαύρη-μπεζ διχρωμία και να το συνδυάσει με peep toes Jimmy Choo. H Jaime King έκανε ένα πολύ όμορφο ντύσιμο με μακριά φούστα σε μωβ απόχρωση, στενό μπορντό τοπ και εντυπωσιακό κολιέ. Όλο της το σύνολο έχει την υπογραφή Christian Dior.

/
H Lucy Liu με μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή του οίκου Dolce&Gabbana. H Cate Blanchett με Proenza Shoulder και γοβάκια Roger Vivier. H Emma Watson με Calvin Klein επέλεξε την ασπρόμαυρη διχρωμία.

/
Η Gwyneth Paltrow με φόρεμα στενό του Michael Kors. H Kate Moss επέλεξε λαδί ολόσωμη φόρμα και κράτησε φάκελο του οίκου Mulberry. H Katy Perry με φόρεμα Gucci.

/
H Marion Cotillard επέλεξε μαύρο φόρεμα με ασυμμετρία του οίκου Christian Dior. H πάντα chic Olivia Palermo φόρεσε για δεύτερη φορά φούστα Tibi, top Bird by Juicy Couture και γοβάκια Stuart Weitzman. H αδερφή της Beyonce, Solange Knowels που ολοένα της μοιάζει και πιο πολύ φόρεσε Dolce&Gabbana.

/
H Sarah Jessica Parker με κομψό φόρεμα σε γκρι χρώμα του οίκου Calvin Klein και γόβες Manolo Blahnik. H Julianne Moore με μαύρο φόρεμα με διαφάνεια, Alexander Wang. Η Karolina Kurkova με εμπριμέ γαλάζιο- λευκό κοστούμι του οίκου Cavalli.

Read More

And More