Celebrities Fashion: Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Η αγαπημένη ημέρα της εβδομάδας μόλις έφτασε και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι καθίσεις αναπαυτικά και να δεις όλες τις εμφανίσεις που το TLIFE ξεχώρισε για εσένα. Είναι αυτές οι στιλιστικές επιλογές που σου αρέσουν πολύ, που θέλεις πολύ να τις κάνεις ή αν όχι να τςι τολμήσεις να ονειρευτείς πως γίνονται.

Μακριά φορέματα, έντονα χρώματα, τελευταίες τάσεις της μόδας κι ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν θα μπορέσει να σου περάσει απαρατήρητο. Επειδή όμως το τι αρέσει στον καθένα δεν είναι απόλυτο θέλω να επιλέξεις εσύ αυτή που σου αρέσει περισσότερο και να αναδείξεις την καλοντυμένη για ακόμη μία εβδομάδα.


Η Leighton Meester επέλεξε φόρεμα σε άσπρο – μαύρο με την υπογραφή της Mary Katrantzou. H Salma Hayek περπάτησε το κόκκινο – μπορντό για την ακρίβεια – χαλί με μακριά Gucci δημιουργία και κοσμήματα Harry Winston. H Cameron Diaz επέλεξε δερμάτινο φόρεμα Rag&Bone και το συνδύασε με booties.


H Naomi Harris ακόμη μία που κλέβει – δεν θα έλεγα την καρδιά – αλλά την προσοχή του James Bond στη ταινία Skyfall επέλεξε μπορντό pencil φόρεμα που κολάκευε πολύ το σώμα της και το συνδύασε με ankle boots. Η Gwyneth Paltrow φόρεσε δερμάτινο φόρεμα Hugo Boss και το συνδύασε με γοβάκια Jimmy Choo ενώ με μακρύ πορτοκαλί φόρεμα του οίκου Alexander McQueen εμφανίστηκε η Emily Blunt.


Koμψό φόρεμα με μπλε σκούρη και μαύρη διχρωμία του oίκου Christian Dior και κομψά κοσμήματα Chopard φόρεσε η γαλλίδα ηθοποιός και κεντρικό πρόσωπο του οίκου Dior, Μarion Cotillard. H Nikki Reed συνδύασε το απλό μαύρο φόρεμα της με πέδιλα Salvatore Ferragamo και η Rihanna επέλεξε pencil φούστα Dolce&Gabbana που τη συνδύασε με μαύρη μπλούζα The Row και ankle boots Αlaia.


H Μiranda Kerr σε δημόσια εμφάνιση της έκανε ένα casual σύνολο με τζιν Christopher Kane, σακάκι Stella McCartney, τσάντα Celine, Givenchy παπούτσια και γυαλιά ηλίου Miu Miu. H Rachel Zoe με γυαλιά ηλίου που μας αρέσουν πολύ Cutler&Gross. Η πολύ γλυκιά Jessica Alba εελεξε παντελόνι για την βόλτα της με την υπογραφή Genetic.

Read More

And More