Tι φόρεσαν αυτήν την εβδομάδα οι επώνυμες; Ποια είναι η πιο καλοντυμένη;

Αν από κάτι είσαι χορτάτη αυτή την εβδομάδα σίγουρα είναι οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Μέσα σε μόλις λίγες ημέρες οι celebrities δεν σταμάτησαν να βρίσκονται σε events και σε βραβεία που επέτρεπαν σε εκείνες και τους στιλίστες τους να μεγαλουργήσουν. Αν θέλεις να δεις τι φόρεσαν στα βραβεία Grammmys κάνε “κλικ” εδώ. Αν θέλεις να δεις τα βραβεία Bafta κάνε ¨κλικ¨εδώ.

Ανάμεσα σε όλα ξεκίνησε και η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη κι όπως και να το κάνεις είναι η καλύτερη αφορμή για να ντυθείς καλά αν είσαι επώνυμος. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουμε την κατάλευκη εμφάνιση της Jessica Alba. Eσύ ποια θα αναδείξεις την πιο καλοντυμένη; Ψήφισε!

/
H Juliane Moore βρέθηκε στην παρουσίαση του οίκου κοσμημάτων Bvlgari με μαύρο φόρεμα και γόβες Lanvin. H Οlivia Wilde επέλεξε -για την ίδια εκδήλωση- μπλε φόρεμα με μαύρη δαντέλα και το συνδύασε με κοσμήματα Bvlgari και γόβες Jimmy Choo. Στράπλες pencil λευκό φόρεμα φόρεσε η Zoe Saldana με την υπογραφή του οίκου Alexander McQueen.

/
Πόσο chic εμφάνιση! Η Jessica Alba έκανε total λευκή εμφάνιση με την υπογραφή του Tommy Hilfiger. Στην παρουσίαση Topshop με φόρεμα Topshop η Kate Bosworth. Μαγνήτισε τα βλέμματα η Rachel Weisz με το κατακόκκινο φόρεμα της.

/
Η Beyonce για την βραδιά παρουσίασης του ντοκιμαντέρ της φόρεσε στο χρώμα του δέρματος δημιουργία του οίκου Elie Saab. H Charlize Theron που πάντα κάνει κομψές εμφανίσεις επέλεξε Gucci φόρεμα που το συνδύασε με Jimmy Choo παπούτσια. Η Kate Hudson με κόκκινο φόρεμα της φίλης της Stella McCartney.

/
H Μichelle Williams με φόρεμα σε ίσια γραμμή του οίκου Prada. Πριγκιπική εμφάνιση για την Mila Kunis που φόρεσε φόρεμα Dolce&Gabbana και το συνδύασε με γοβάκια Christian Louboutin. H Miranda Kerr κράτησε λευκή Prada τσάντα, γυαλιά ηλίου Miu Miu και φούστα Dior.

/
H Olivia Palermo στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη συνδύασε το τζιν της με μαύρες γόβες και παλτό του οίκου Marchesa. H Rooney Mara με ανδρόγυνο σύνολο Balenciaga και η Victoria Beckham επίσης με ανδρόγυνο χαρακτήρα επέλεξε ρούχα από την συλλογή της για τον ερχόμενο χειμώνα και τα συνδύασε με γόβες Manolo Blahnik.

Read More

And More