Τι φόρεσαν οι celebrities; Ψήφισε την καλοντυμένη της εβδομάδας!

Αυτή η εβδομάδα μόνο βαρετή δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μιας και το ξεκίνημα της είχε την πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς, τα oscar. Αστραφτερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, τουαλέτες και πανάκριβα κοσμήματα μαγνήτισαν το ενδιαφέρον μας ενώ σε μία άλλη ήπειρο – στην Ευρώπη – οι εβδομάδες μόδας προσέλκυσαν τις πιο σημαντικές προσωπικότητες αλλά και καλοντυμένο κόσμο.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει εκείνες τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν και σου ζητάει να αναδείξεις εσύ την πιο καλοντυμένη. Για αυτή την εβδομάδα εμείς ξεχωρίζουμε την Olivia Palermo, εσύ;

/
Το φόρεμα με κρόσσια της Αmy Adams που έκλεψε τις εντυπώσεις στο after party την βραδιά των Όscar είχε την υπογραφή του οίκου Oscar de la Renta. H Kate Bosworth που επίσης βρέθηκε εκεί επέλεξε κομψό σε nude απόχρωση φόρεμα Chanel. H Marion Cotillard λιτά και chic συνδύασε τη μαύρη ζιβάγκο μπλούζα της με στενό μαύρο παντελόνι και παπούτσια, όλα με την υπογραφή Dior.

/
H Jennifer Lawrence επέλεξε total σύνολο από την συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 του οίκου Lanvin. H Jessica Alba επέλεξε Franke B παντελόνι jean με print τα αστεράκια και το συνδύασε με φούξια σακάκι και μαύρο απλό τοπ. H Ashley Olsen βρέθηκε στο show της εταιρίας H&M με ασπρόμαυρο σύνολο.

/
Η Michelle Williams φόρεσε ζιγκ – ζαγκ χρυσή ρίγα στο φόρεμα με την υπογραφή Jason Wu. H Miranda Kerr επέλεξε στενό φόρεμα με print τα χαρτονoμίσματα της Eλληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou. H Olivia Palermo εμφανίστηκε με Jimmy Choo γόβες, μαύρο παντελόνι, εντυπωσιακό με λαχούρια πανωφόρι και τσάντα Celine.

/
H Sarah Jessica Parker για ακόμη μία φορά έδωσε μαθήματα στιλ συνδυάζοντας το πουά φόρεμα της με ζακετάκι με γεωμετρικό print και φούξια γόβες. Πουά επέλεξε και η Solange Knowels στο σύνολο του οίκου Moschino. H Bianca Brandolini δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει το σχεδιαστικό δίδυμο Dolce&Gabbana επιλέγοντας δημιουργία της νέας τους collection.

Read More

And More