Τα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια βδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της, οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο είχαν πολύ ενδιαφέρον…

Όπως συνηθίζoυμε λοιπόν κάθε εβδομάδα συγκεντρώσαμε και αυτή τη φορά τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε και σου τις παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.

Εσύ ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Cara Delevingne στο Mulberry London Fashion Week Dinner φόρεσε ένα κοστούμι σε cobalt-blue απόχρωση και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Στο ίδιο event η Joan Smalls φόρεσε ένα Antonio Berardi look και το ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Ενώ η αδερφή της Cara, Poppy Delevingne εμφανίστηκε με ένα Stella McCartney φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα booties.

/
Στο Creative London Party η Karolina Kurkova φόρεσε μια λευκή πλισέ midi φούστα και την συνδύασε με ένα εμπριμέ τοπ και λευκές, μυτερές γόβες.

/
Η Suki Waterhouse στο show του Tom Ford στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου φόρεσε ένα μαύρο pencil φόρεμα και το συνδύασε με μαύρες, μυτερές γόβες.


Στο Burberry show, η Miroslava Duma φόρεσε ένα total look του οίκου από τη συλλογή Spring/Summer 2014.


Στο ίδιο show η Leigh Lezark φόρεσε ένα Burberry φόρεμα σε παστέλ κίτρινη απόχρωση και το συνδύασε με μαύρες suede γόβες.


Η Olivia Palermo για την εμφάνιση της στο show του Matthew Williamson επέλεξε να φορέσει ένα jacket Mary Katrantzou και το συνδύασε με skinny jeans και Fendi booties.


H Daisy Lowe στο House of Holland show εμφανίστηκε με ένα skinny ψηλόμεσο jeans, μαύρες γόβες και δερμάτινο J Brand jacket.


Η Kate Moss στο Topshop Unique show φόρεσε μια χακί εμπριμέ ολόσωμη φόρμα, με μαύρα ankle boots και μαύρο γούνινο jacket.


Στην εγχώρια τώρα showbiz, η Βίκυ Καγιά σε μεγάλο φιλανθρωπικό event που βρέθκε, φόρεσε ένα μαύρο cropped παντελόνι με μαύρο δαντελένιο τοπ και ολοκλήρωσε το look της με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα με κρύσταλλα.


Η Δέσποινα Βανδή στο πάρτυ γενεθλίων του Θέμη Γεωργαντά φόρεσε μια μαύρη full skirt, δερμάτινο jacket και ολοκλήρωσε το look της με μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες στο χρώμα της μέντας.

Read More

And More