CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Ενώ το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, συνεχίζει να κυριαρχεί στο ημερολόγιο των red carpets δεν έλλειψαν και πολλές άλλες ευκαιρίες για τις stars για να κυκλοφορήσουν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα το TLIFE συγκεντρώνει τις πιο καλοντυμένες κυρίες, σου τις παρουσιάζει και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την πιο καλοντυμένη.

Ποια ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
Η Daisy Lowe στο dinner του Jimmy Choo x mytheresa.com στο Βερολίνο, φόρεσε ένα Saint Laurent φόρεμα και το συνδύασε με μυτερές Jimmy Choo γόβες.

/
Η Angelina Jolie στη συνέντευξη τύπου της ταινίας Maleficent στο Los Angeles φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με λεπτομέρεις από δαντέλα και μαύρες γόβες.

/
Η Charlize Theron για την εμφάνιση της στο Tonight Show Starring Jimmy Fallon εμφανίστηκε με ένα Stella McCartney μίνι φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Christian Louboutin.

/
Η Kate Hudson σε μια street εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη, φορούσε ένα T-shirt Osman με μια pencil φούστα RVN και ολοκλήρωσε το look της με μια Chanel τσάντα και κίτρινες γόβες.

/
Η Dakota Fanning στην προβολή της ταινίας Night Moves στη Νέα Υόρκη, φόρεσε μια κόκκινη jumpsuit Roland Mouret και τη συνδύασε με αξεσουάρ Prada.

/
Η Diane Kruger στα Peabody Awards στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με ένα Giambattista Valli Couture φόρεμα με prints.

/
H Miranda Kerr στο Kora Organics event στο Σίδνει φόρεσε ένα floral φόρεμα Erdem.

/
Η Rosie Huntington-Whiteley στο Magnum press conference εμφανίστηκε με ένα λευκό μίνι φόρεμα και γόβες με μεταλλικές λεπτομέρειες.

/
Η Kendall Jenner στα Billboard Music Awardsστο Las Vegas φόρεσε μια Olcay Gulsen jumpsuit και την ταίριαξε με μυτερές μεταλλικές γόβες.

/
Η Naomi Campbell στα BAFTA Television Awards στο Λονδίνο φόρεσε ένα Roberto Cavalli gown.

/
Η Jennifer Connelly στο Louis Vuitton Pre-Spring/Summer 2015 show στο Monaco εμφανίστηκε με ένα Louis Vuitton από τη συλλογή spring/summer 2014.


Στο ίδιο event η Miroslava Duma φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Louis Vuitton spring/summer 2014.

Read More

And More