BEST DRESSED: Τα celebrity looks της εβδομάδας. Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια εβδομάδα με αρκετά μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε…

Aπό την Kirsten Dunst με Chanel Couture μέχρι το personalised Burberry πόντσο της Sarah Jessica Parker και το κατευθείαν από την πασαρέλα look της Rosie Huntington-Whiteley, δες λοιπόν κι εσύ που εντοπίσαμε τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Daisy Lowe στο mytheresa.com and Stella McCartney Oktoberfest party στο Μόναχο εμφανίστηκε με μια Stella McCartney ολόσωμη φόρμα.

/
Η Kirsten Dunst στην πρεμιέρα της ταινίας The Two Faces Of January στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα Chanel Couture autumn/winter 2014 φόρεμα και ολοκλήρωσε το look της με Salvatore Ferragamo clutch.

/
Η Sarah Jessica Parker σε εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορούσε ένα Burberry πόντσο με τα αρχικά της.

/
Η Rosie Huntington-Whiteley σε event στη Νέα Υόρκη εμφανιστηκε με jacket και παντελόνι από τη συλλογή Versus spring/summer 2015.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Get On Up στο Λονδίνο, η Georgia May Jagger φόρεσε ένα χρυσό Marchesa φόρεμα με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Greater Love στο Deauville American Film Festival, η Clémence Poesy ταίριαξε το μαύρο φόρεμα της με ένα Olympia Le-Tan clutch.

/
Ενώ στην πρεμιέρα της ταινίας Shelter, στοToronto Film Festival η Jennifer Connelly φόρεσε ένα Louis Vuitton φόρεμα και το συνδύασε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Στο Fashion Week του Μιλάνου και στο show του οίκου Gucci, η Κate Moss φόρεσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα, μαύρα πέδιλα και oλοκλήρωσε το look της με ένα snakeskin μαντό Gucci.

/
Στο Fashion Week του Μιλάνου τώρα και στο Harrods Shoe Heaven party, η Jourdan Dunn εμφανίστηκε με t-shirt Missguided, The Kooples δερμάτινη φούστα και Ugg μπότες.

/
Στο show του Emilio De La Morena η Olivia Palermo φόρεσε μια φούστα Finders Keepers, με πουκάμισο με print παραλλαγής και ολοκλήρωσε το look της μαύρα slipers.

/
Στο show της Anya Hindmarch, η Poppy Delevingne φόρεσε J Brand jeans γούνινο jacket και ολοκλήρωσε το look της με Anya Hindmarch τσάντα.

/
Ενώ η Αlexa Chung εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα Emilia Wickstead.

Read More

And More