THIS WEEK: Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Μια βδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της, οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο είχαν πολύ ενδιαφέρον…

Όπως συνηθίζoυμε λοιπόν κάθε εβδομάδα συγκεντρώσαμε και αυτή τη φορά τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε και σου τις παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.

Εσύ ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!


Στο Bally London flagship store opening στο Λονδίνο, η Lupita Nyong’o εμφανίστηκε με total look Bally.


Στα Wildlife Photographer of the Year 2014 Awards στο Λονδίνο, η Kate Middleton φόρεσε ένα Jenny Packham gown και το συνδύασε με Monica Vinader κοσμήματα.


Στο Αmerican Cinematheque Award Show στο Los Angeles η Jessica Chastain φόρεσε ένα Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci gown.


Η Jessica Alba στο MetroCity Fashion Show στη Seoul, φόρεσε έναTanya Taylor top με μια ψηλόμεση δερμάτινη φούστα.


Η Cara Delevingne σε εμφάνισή της στη Nέα Υόρκη φορούσε δερμάτινο skinny παντελόνι με διαφανές πουκάμισο και ψηλοτάκουνα booties.


Στο Women In Hollywood Celebration στην California η Jennifer Lawrence φόρεσε ένα Oscar de la Renta spring/summer 2015 φόρεμα.


Στο Foundation Louis Vuitton opening στο Παρίσι, η Michelle Williams φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Louis Vuitton spring/summer 2015.


Η Lily Collins στην πρεμιέρα της ταινίας Love, Rosie στο Rome Film Festival εμφανίστηκε με ένα Elie Saab Couture gown.


Στο ίδιο event και στην πρεμιέρα της ταινίας Trash, η Rooney Mara φόρεσε τοπ και φούστα από τη συλλογή Balenciaga spring/summer 2015.


Στην προβολή της ταινίας Love, Rosie στο Λονδίνο η Suki Waterhouse φόρεσε ένα Burberry κοστούμι, με Superga trainers.

/
Στην εγχώρια τώρα showbiz και στο fashion show των Mi-Ro η Τάμτα φόρεσε ένα λευκό outfit και το συνδύασε με μαύρες γόβες και αμάνικο μαντό.

/
Στο ίδιο event, η Δέσποινα Βανδή φόρεσε maxi μαύρη φούστα με λευκό πουκάμισο, μαύρο καπέλο και αξεσουάρ.

Read More

And More