RED PUMPS: Οι κόκκινες γόβες είναι η νέα εμμονή των stars! Δες πως τις φόρεσαν!

Κατά τη διάρκεια της πιο κρύας και μουντής εποχής του χρόνου, η κάθε μια μας χρειάζεται κάτι να ανεβάσει τη διάθεσή της και ειδικά στο ενδυματολογικό κομμάτι. Η λύση μας; Ένα φωτεινό ζευγάρι κόκκινες γόβες!

Πρόσφατα, εντοπίσαμε και κάποιες από τις αγαπημένες μας celebrities να επιλέγουν την τολμηρή και ζωηρή αυτή απόχρωση στα παπούτσια τους, έχοντας σαν αποτέλεσμα έναν απρόσμενο αλλά κομψό τρόπο για να κάνουν το ντύσιμό τους να ξεχωρίζει.

Mε την εορταστική περίοδο λοιπόν να πλησιάζει μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις κι εσύ στην άκρη τις μαύρες γόβες σου και να δώσεις τη θέση τους σε ένα ζευγάρι κόκκινες; Πως θα τις φορέσεις όμως;

Σε γενικές γραμμές σε συνδυασμό με black & white looks αποτελoύν αναμφισβήτητα την πιο σίγουρη συνταγή επιτυχίας ενώ το λαμπερό αυτό χρώμα αναδεικνύεται απίστευτα σε outfits σε παστέλ αποχρώσεις.

Για να διατηρήσεις όμως φρέσκο το look σου και να κάνεις τους πιο δημιουργικούς συνδυασμούς με τις κόκκινες γόβες σου κάνε κλικ εδώ για να εμπνευστείς από τους τρόπους που τις φόρεσαν οι stars!

Read More

And More