Oι πιο stylish stars της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μετά τα SAG Awards την περασμένη Κυριακή, μια εβδομάδα με πολλά πάρτυ, events και μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε…

Aπό την Kate Blanchett με το Alexander McQueen maxi φόρεμα, μέχρι το εμπριμέ look της Poppy Delevingne και το Prada gown της Jennifer Lawrence, δες λοιπόν κι εσύ που εντοπίσαμε τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Στο λανσάρισμα του αρώματος Rosie For Autograph στο Λονδίνο, η Rosie Huntington-Whiteley φόρεσε ένα Rosie For Autograph σατέν φόρεμα από την M&S συλλογή της.

/
Στα AACTA Awards στο Σίδνει, η Rose Byrne εμφανίστηκε με μια ψηλόμεση fullskirt και αντίστοιχο crop-top με βολάν.

/
Στο ίδιο event, η Cate Blanchett φόρεσε ένα Alexander McQueen gown.

/
Στο mytheresa.com JJ Martin cocktail party στο Παρίσι, η Daisy Lowe συνδύασε ένα Saint Laurent παλτό με ένα vintage La Dounle J Curates Versace κολιέ.

/
Στο Dior Couture show στο Παρίσ, η Natalie Portman φόρεσε μια μίνι εμπριμέ φούστα, μαύρο τοπ και ολοκλήρωσε το look της με γκρι μάλλινο παλτό, οπάκ καλσόν και μαύρες γόβες.

/
Στο ίδιο show, η Elisabeth Olsen φόρεσε μαύρη μίνι φούστα και τοπ και γόβες και ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα χακί μάλλινο jacket.

/
Σε εμφάνισή της στο Haneda International airport στο Τόκιο, η Amber Heard φορούσε μια midi φούστα σε γραμμή Α, λευκό πουκάμισο, μαύρο καπέλο και booties.

/
Στο Emilio Pucci Eyewear Global Launch στο Παρίσι, η Poppy Delevingne φόρεσε ένα Emilio Pucci κοστούμι από τη συλλογή spring/summer 2015.

/
Στα Producers Guild of America Awards στο Los Angeles, η Jennifer Lawrence συνδύασε ένα Prada gown με κοσμήματα Irene Neuwirth και Shay.

/
Στο ίδιο event, η Keira Knightley φόρεσε ένα Chanel φόρεμα, με Jimmy Choo γόβες.

/
Ενώ η Felicity Jones φόρεσε ένα Valentino gown από την pre-autumn/winter 2015 συλλογή.

/
Στην πρεμιέρα του έργου Only A Play, η Sarah Jessica Parker φόρεσε ένα δαντελένιο φόρεμα σε ανοιχτή πράσινη απόχρωση και το συνδύασε με ροζ παλτό και λαδί γόβες.

Read More

And More