THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη; Ψήφισε κι εσύ…

Άλλη μια εβδομάδα με μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε…

Aπό την Kate Hudson με Julien Macdonald, μέχρι το Dior look της Charlize Theron και το Saint Laurent outfit της Cara Delevingne, δες λοιπόν κι εσύ που εντοπίσαμε τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Στο Λος Άντζελες η Alexa Chung εμφανίστηκε με μια μαύρη ολόσωμη φόρμα και booties.

/
Στη συνέντευξη τύπου της ταινίας Man From U.N.C.L.E. στο Λονδίνο η Alicia Vikander εμφανίατηκε με ένα γαλάζιο φόρεμα και το ταίριαξε με μαύρες γόβες.

/
Στο Leonardo DiCaprio Foundation 2nd Annual Gala στο St Tropez, η Natasha Poly εμφανίστηκε με ένα nude φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες.

/
Στο ίδιο event η Irina Shayk φόρεσε ένα gown Atelier Versace.

/
Ενώ η Kate Hudson φόρεσε ένα Julien Macdonald dress φόρεμα με cut-outs.

/
Στο Amazon Fashion Photography Studio press conference η Suki Waterhouse ένα French Connection φόρεμα με λευκά Superga.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Paper Towns στη Νέα Υόρκη, η Poppy Delevingne φόρεσε ένα Dolce & Gabbana φόρεμα με Aquazzura γόβες.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Dark Places στο Λος Άντζελες η Charlize Theron φόρεσε φούστα και τοπ Dior, και ολοκλήρωσε το look με nude πέδιλα και Dior clutch.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Southpaw στη Νέα Υόρκη, η Rachel McAdams φόρεσε ένα Self Portrait φόρεμα με Stuart Weitzman πέδιλα και Tiffany & Co κοσμήματα.

/
Στο Barneys cocktail party στη Νέα Υόρκη η Diane Kruger φόρεσε Giambattista Valli jacket, top και παντελόνι.

/
Στη Νέα Υόρκη, η Olivia Palermo εμφανίστηκε με printed top και φούστα ενώ ολοκλήρωσε το look της με snakeskin μπαλαρίνες.

/
Στο Paper Towns YouTube event στο Λος Άντζελες, η Cara Delevingne φόρεσε Saint Laurent by Hedi Slimane τοπ και φούστα με Sophia Webster πέδιλα.

Read More

And More