THIS WEEK: Τι φόρεσαν οι stars; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη

Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και τα αξιοσημείωτα celebrity looks, που έπεσαν στην αντίληψη μας δεν ήταν καθόλου λίγα… Όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα το TLIFE λοιπόν, συγκεντρώνει τις ωραιότερες εμφανίσεις, σου τις παρουσιάζει και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την αγαπημένη σου.

Ποια ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την καλοντυμένη της εβδομάδας!

/
Στα εγκαίνια του Zimmermann Melrose Place στο Λος Άντζελες, η Miranda Kerr φόρεσε ένα Zimmermann δαντελένιο φόρεμα με χρυσά Jimmy Choo πέδιλα.

/
Στην προβολή της ταινίας The Prophet στο Λος Άντζελες, η Salma Hayek εμφανίστηκε με ένα μαύρο tuxedo-dress με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Στο Λος Άντζελες, η Alessandra Ambrosio εμφανίστηκε με ένα μπλε σκούρι φόρεμα, δερμάτινα φλατ σανδάλια και λευκό καπέλο.

/
Στο Revolve Summer Lunch στη Νέα Υόρκη, η Olivia Palermo φόρεσε μια λευκή Lovers + Friends ολόσωμη φόρμα με Francesco Russo πέδιλα.

/
Στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon η Rachel McAdams φόρεσε ένα midi φόρεμα Self Portrait με ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Σε λανσάρισμα της Estée Lauder New Dimension Skincare στη Florida η Eva Mendes εμφανίστηκε με ένα κοραλί Halston Heritage φόρεμα και nude πέδιλα.

/
H Βeyonce στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με ένα floral Dolce & Gabbana φόρεμα, λευκό blazer και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Σο Λος Άντζελες, η Kendall Jenner φόρεσε μια λευκή στράπλες ολόσωμη φόρμα ενώ η Kylie φόρεσε ψηλόμισο printed σορτς και blazer με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/

H Rihanna στο Beverly Hills εμφανίστηκε με ένα μαύρο maxi φόρεμα, λευκά sneakers και καπέλο.

/
Στα Helpmann Awards 2015 στο Σίδνει η Cate Blanchett εμφανίστηκε με ένα σκούρο μπλε φόρεμα με έναν ώμο.

Read More

And More