Animal Print;

Η φετινή άνοιξη προστάζει επιστροφή στη ζούγκλα! Όχι με σαφάρι στην Αφρική αλλά με animal prints από τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων υψηλής ραπτικής.

Οι επιλογές που έχεις στους συνδυασμούς που δικαιούσαι να κάνεις με ένα τέτοιο φόρεμα είναι περιορισμένες αν θέλεις το τελικό αποτέλεσμα να είναι chic & glamorous κι όχι φτηνό και δεύτερο.
Ακούς να λένε ότι μόνο τα ακριβά φορέματα υψηλής ραπτικής μπορούν να δείχνουν κομψά. Αυτό είναι μύθος! Οι σωστοί συνδυασμοί κι όχι το budget είναι το κλειδί για μια άψογη εμφάνιση.
Κι επειδή όπως ξέρεις στη ζούγκλα επικρατεί ο ισχυρότερος έτσι και στο στιλ σου θα πρέπει να δώσεις κυρίαρχο ρόλο στο φόρεμα, πλαισιώνοντάς το με ουδέτερα αξεσουάρ. Απέφυγε να φορέσεις περιττά φουλάρια και κοσμήματα, ενώ για τα παπούτσια και την τσάντα μπορείς να κινηθείς στους τόνους του μπεζ και του ταμπά ή ακόμα και να παίξεις το παιχνίδι της σκακιέρας. Η επιλογή του total black για τα υπόλοιπα αξεσουάρ όπως κάνει και η Niki Hilton είναι μια ασφαλής οδός. Ποτέ δεν επιτρέπεται να συνδυάσεις δύο διαφορετικά prints ή να τα φορέσεις σε ένα πολύχρωμο look.
Το animal print είναι ένα ρούχο με έντονη προσωπικότητα και για το λόγο αυτό πρέπει η δική σου προσωπικότητα να είναι πιο ισχυρή, προκειμένου να το φοράς κι όχι να σε φοράει. Νιώσε άνετα! Περπάτα με αυτοπεποίθηση! Κέρδισε τις εντυπώσεις!
Φυσικά πρέπει να ξέρεις ότι τα animal prints έχουν διαφορετικούς τύπους με αποτέλεσμα να ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους γυναικών. Διάλεξε εκείνο που ταιριάζει σε εσένα. Τα διαφορετικά είδη print ακούνε και σε διαφορετικά ονόματα όπως leopard, tiger, zebraκαιcheetahανάλογα με το ζώο που μας θυμίζουν. Εσύ ποιο αιλουροειδές είσαι;

And More