H πρώην του, οι φίλοι του, η μαμά του… Τι να φορέσεις μαζί του σε 5 διαφορετικές καταστάσεις!

Δεν είναι λίγες οι φορές που είσαι με τις ώρες μπροστά στη ντουλάπα σου σε σημείο που ξεχνάς γιατί κάθεσαι μπροστά της τόση ώρα. Το σημείο που έχεις φτάσει είναι τόσο αδιέξοδο που ενώ έχεις βγάλει σχεδόν όλα σου τα ρούχα έξω και τα έχεις προβάρει κόμποι σφίγγουν το λαιμό σου και η σκέψη να ακυρώσεις την έξοδο, αφού δεν έχεις ρούχα να βάλεις, όλο και κερδίζει μέσα σου. Προφανέστατα η πεποίθηση του “δεν έχω ρούχα να βάλω” προέρχεται είτε από κάτι που είδες στις βιτρίνες και ονειρεύτηκες να το φοράς είτε επειδή το άγχος για το μέρος που έχεις να πας σε έχει γονατίσει.

Πριν σου πω τι να προτιμήσεις, τι να προσέξεις και τι να αποφύγεις σε στιγμές μαζί με το αγόρι σου θέλω να σου δώσω κουράγιο ως γυναίκα προς γυναίκα και να σου πω πως όλες έχουμε βρεθεί σε αυτή την αδιέξοδη θέση!

Επειδή σχεδόν σε όλα τα περιοδικά θα βρεις τι να βάλεις στο πρώτο ραντεβού το tlife.gr σε πάει παρακάτω (πολύ σημαντική στιγμή το πρώτο ραντεβού, αλλά αρκετά) για το τι πρέπει να βάλεις σε 5 καταστάσεις μαζί του, αφού πλέον είστε ζευγάρι και τα ρούχα του πρώτου ραντεβού έβγαλαν τα χρήματά τους.

Είσαστε μαζί. Όλα κυλάνε αρμονικά και στα μάτια του φαντάζεις σαν όνειρο. Όπως συμβαίνει και σε σένα άλλωστε αφού και τα πιο εκνευριστικά πράγματα που κάνει, τα βρίσκεις τόσο χαριτωμένα! (Υπογράφω πως σε ένα χρόνο από τώρα αυτά θα αποτελούν τον πρώτο σας καβγά). Ας σταματήσω τη φλυαρία όμως… κι ας προχωρήσω στα 5 διαφορετικά σκηνικά που θα αναλύσουμε.

Εκδρομή στο εξοχικό με τους κολλητούς του
‘Ήρθε η στιγμή που θα πάτε εκδρομή στο εξοχικό των κολλητών του! Προφανώς τους έχεις ήδη γνωρίσει, έχετε γελάσει και τους βρίσκεις πολύ άνετους και φιλικούς. Αν και σίγουρα δεν είναι το ιδανικό σου σκηνικό, το να είσαι μαζί με τα παιδιά ένα ολόκληρο weekend, λες δεν πειράζει, και αρχίζεις τις ετοιμασίες.


Από αριστερά D&G, D&G και D-squared

Θυμήσου πως εκεί δεν πας για να αναδείξεις την κορμοστασιά σου…. το πόσο στιλ έχεις αλλά ούτε και να κερδίσεις τα βλέμματα όλων, λόγω των sexy αναλογιών σου. Είναι οι φίλοι του! Και το να θέλεις να σε ποθούν είναι από λίγο εώς πολύ περίεργο. Επέλεξε λοιπόν να πάρεις μαζί σου φορέματα είτε maxi είτε αέρινα, βερμούδες, μπλούζες και παρεό που και θα σου δώσουν χάρη και θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα μαζί τους. Φυσικά επηρεάζει και η τοποθεσία του σπιτιού αφού μπορεί και να χρειαστείς ρούχα για την νυχτερινή σας βόλτα.

TIP: Ζήτησε τη γνώμη μιας γυναίκας που θα σου έλεγε ειλικρινά τη γνώμη της. Οι γυναίκες μυριζόμαστε το προκλητικό στιλ από χιλιόμετρα.

Απέφυγε λοιπόν να πάρεις μαζί τα πιο sexy ρούχα της γκαρνταρόμπας σου.

-Απέφυγε να φορέσεις γόβες και ψηλοτάκουνα πέδιλα μέσα στο σπίτι.

-Να κάνεις βόλτες το πρωί φτιάχνοντας καφέ με το νεγκλιζέ.

-Να φοράς καυτά σορτσάκια.

-Τα σκαφτά σου μαγιό και τη διάθεσή σου για topless ηλιοθεραπεία.

-Απέφυγε τα φαντασμαγορικά σύνολα πχ. φορέματα με στρας, παγέτες και οτιδήποτε σε κάνει να φαίνεσαι γραφική.

Να θυμάσαι πως ό, τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις να είσαι ο εαυτός σου!


Επίσκεψη στη μαμά του

Η εκδρομή με τα παιδιά πήγε καλά και σου λέει δεν την περνάω μια βόλτα από τη μαμά μου να πούμε ένα γεια. Λιποθυμάς! Αλλά από μέσα σου ξέρεις πως είναι η μαμά του και το να θέλει να σε γνωρίσει ίσως να σημαίνει πως σε βλέπει ως κάτι παραπάνω ή απλώς θέλει υποσυνείδητα την έγκρισή της!


Aπό αριστερά Marc by Marc Jacobs, Valentino, Chloe

Καταλαβαίνω ότι αγχώνεσαι όσο ποτέ άλλοτε αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Άνοιξε την ντουλάπα σου και διάλεξε να φορέσεις κάτι απλό. Ένα χαλαρό φουστανάκι σε καλή ποιότητα υφάσματος ή ένα κομψό παντελόνι με μπλούζα θα μπορέσουν πολύ εύκολα να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

ΤΙP: Κάνε flash back στα ρούχα που αρέσουν πολύ στη δική σου μαμά.

-Απέφυγε τα πολύ προκλητικά ρούχα με έντονα ντεκολτέ ή τα πολύ mini. Αυτόματα θα σκεφτεί πως έτσι τον ξελόγιασες!

-Απέφυγε τα prints. Λεοπάρ, zebra, tribal. Eίναι συνδυασμοί αρκετά μοδάτοι που δεν πρέπει να έχεις την απαίτηση να τους καταλάβει και να τους εκτιμήσει. Μάλλον θα της φανείς περίεργη.

-Μην ντυθείς πολύ επίσημα. Προδίδει το άγχος αποδοχής ως ιδανικής νυφούλας.

-Μην φορέσεις τα πιο ψηλά τακούνια της γκαρνταρόμπας σου.

-Απέφυγε να κρατήσεις τσάντα με brand logos επάνω. Υπάρχει πιθανότητα να σκεφτεί πως εκεί “τρως” τα λεφτά σου και θα “μαδήσεις” το παιδί της.

Από κεί και πέρα να θυμάσαι πως άλλο ρόλο παίζει η μαμά του κι άλλο εσύ στη ζωή του. Oπότε παρέμεινε ο εαυτός σου!

‘Εξοδος με τους συνεργάτες του
Όλα πηγαίνουν πολύ καλά και σου ανακοινώνει μία βδομάδα νωρίτερα (επειδή πλέον έχει καταλάβει τα άγχη που ζεις) ότι σε λίγες μέρες θα βγει με τους συνεργάτες του και θέλει να τον συνοδέψεις.


Από αριστερά Gucci, Valentino, YSL

Τρελός πανικός επικρατεί! Γιατί στο χώρο αυτό δεν είναι μόνο άτομα της ηλικίας του είναι και αρκετά μεγαλύτερα και με τίποτα δεν θέλεις να δείχνεις σαν “το μικρό” της παρέας. Ίσως, σκέφτεσαι, εάν σε συμπαθήσουν να κερδίσει έδαφος και στη δουλειά του. (Το έχεις δει άλλωστε σε τόσες ταινίες).

ΤΙP: Ρώτησε τη γνώμη κάποιου/κάποιας που ήδη βρίσκεται σε περιβάλλον εργασιακό να σε συμβουλεύσει.

Εξαρτάται φυσικά από το χώρο στον οποίο δουλεύει αλλά είναι η στιγμή που μπορείς να βγάλεις την famme fatale πλευρά σου προς τα έξω. Επέλεξε ψηλοκάβαλα παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο με πουκάμισο ή μια θηλυκή μπλούζα από μέσα. Το ίδιο ισχύει και με τις φούστες μέχρι το γόνατο. Τα φορέματα πρέπει να είναι είτε μακριά είτε μέχρι το γόνατο. Μεγάλη προσοχή στο να είναι καλά ποιοτικώς. Ενώ εάν επιλέξεις ένα όχι τόσο μακρύ φόρεμα χρησιμοποίησε μαύρο πολύ σκούρο καλσόν εάν το επιτρέπει η εποχή. Μην αγχώνεσαι με το αν τα ρούχα σου δεν είναι brands. To σημαντικό είναι να είσαι κομψή.

Απέφυγε:

– Oτιδήποτε casual ή που παραπέμπει σε φοιτήτρια

-Tα πολύ sexy στιλ

-Το να φαίνονται τα εσώρουχά σου

-Το να τον περνάς στο ύψος με τα τακούνια σου

-Εάν η σχέση σας είναι επισημοποιημένη και γνωρίζεις πως δεν είναι ιδιαίτερα υψηλόμισθος απέφυγε να φορέσεις οτιδήποτε σε brand name έχεις στην ντουλάπα σου.

Βασικός κανόνα: Mην μεθύσεις!

Να θυμάσαι πως εκεί βρίσκεσαι για εκείνον. Oπότε στήριξε αυτά που λέει κι αν δεν έχεις τι να πεις καλύτερα μην μιλάς χωρίς φυσικά να δείχνεις πως βαριέσαι. Μην μιλάς περισσότερο από εκείνον και προς Θεού μην κάνεις πειρακτικά αστεία θίγωντας το iq του.


Συνάντηση με την πρώην

Επειδή ο κόσμος είναι μικρός και δεν αποκλείεται να βρεθείς στον ίδιο χώρο με την πρώην του θα είσαι τυχερή και άτυχη μαζί εάν το γνωρίζεις νωρίτερα. Τυχερή γιατί θα έχεις το χρόνο να προετοιμαστείς. Και άτυχη γιατί η πολύ προεργασία ίσως να σε οδηγήσει σε υστερία.

Εάν λοιπόν βρεθείτε στον ίδιο χώρο επέλεξε να φορέσεις ρούχα που θα καλύπτουν με δεξιοτεχνία τις τυχόν ατέλειές σου αφού θα είναι οι πρώτες που θα εστιάσει την προσοχή της ώστε να νιώσει καλύτερα με εκείνη. Επέλεξε ρούχα που θα αναδείξουν την προσωπικότητά σου -άλλωστε αυτό είναι που τον κρατάει μαζί σου και που κοκκαλώνει την πρώην.


Από αριστερά Giambattista Valli, Gucci, Lanvin

ΤΙP: Σκέψου ως πρώην ώστε να δεις με τι δεν θα ήθελες να δεις ντυμένη τη νυν του.

Απέφυγε

– να δεις από το διαδίκτυο το τι στιλ ντυσίματος κάνει εκείνη και να το αντιγράψεις.
– να φορέσεις ρούχα που θα σε εκθέσουν.
– υπερβολές στο στιλ προσπαθώντας να δείξεις τις γνώσεις σου στη μόδα

Τέλος, να θυμάσαι πως με σένα είναι μαζί κι όχι με την πρώην οπότε μην σπαταλάς ενέργεια σε έναν άνισο ανταγωνισμό αφού κερδίζεις στα σημεία.

Ραντεβού μετά από χωρισμό
Ντύσου, βάψου, περιποιήσου τον εαυτό σου, παρέμεινε ψύχραιμη και βγάλε προς τα έξω το best of you! Δείξτου τί χάνει βρε αδερφέ!


Aπό αριστερά Blugirl, Versace και Gucci

Επέλεξε ρούχα σαγηνευτικά ίσως και λίγο προκλητικά! Σαγηνευτικά, αυτό να θυμάσαι! Που σημαίνει: φορέματα ή φούστες σε θηλυκή γραμμή. Τόνισε τα πιο δυνατά σου σημεία. Ρούχα που να παραπέμπουν στον όρο γυναίκα χωρίς όμως να είναι υπερβολικά. Χρησιμοποίησε τα τακούνια σου, αφού όλοι οι άντρες τα αρέσουν πολύ! Εάν έκλαιγες φόντισε να καλύψεις τα σημάδια.

ΤΙP: Ρώτησε τη γνώμμη της κολλητής σου!

Απέφυγε:

– Nα πας να τον συναντήσεις ντυμένη με φόρμες ή οτιδήποτε βρεις μπροστά σου πρόχειρο.
– Τα υπερβολικά αξεσουάρ όπως καπέλα, γάντια και ρούχα ακαταλαβίστικα προς εκείνον.
– Να φορέσεις ό, τι δώρο σου έχει πάρει μέσα στα χρόνια. Προδίδει το πόσο πολύ σου λείπει κι αυτόματα φανερώνεις πως ό, τι κι αν σου πει εσύ θα του πεις ναι.

Διατήρησε το μυστήριο όσο μπορείς!

Read More

And More