ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ! Η Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως να διακοσμήσεις τις γαλότσες σου…

Η εποχή έχει γίνει έτσι που όλες μας προσπαθούμε να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους ώστε και στιλάτες να είμαστε και πολλά να μην ξοδεύουμε! Το πορτοφόλι δεν μας επιτρέπει σπατάλες. Η γυναικεία φύση όμως δεν διαπραγματεύεται την ανάγκη για στιλιστικά παιχνίδια και εμφανίσεις με ενδιαφέρον. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…. Τι κάνεις λοιπόν ώστε και χρήματα να μην ξοδέψεις και το κέφι σου να κάνεις;

Φτιάξ’ το μόνη σου! Εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Χρησιμοποίησε τα χεράκια σου και όταν όλοι σε ρωτάνε: “πού το πήρες;” εσύ θα απαντάς περήφανα: “το έφτιαξα μόνη μου!”.

H αγαπητή συνεργάτης του TLIFE, Πόπη Αναστούλη, με πολύ μεγάλη χαρά κάθε εβδομάδα στην κατηγορία Do It Yourself σου παρουσιάζει πολλά διαφορετικά αξεσουάρ που μπορείς να φτιάξεις εύκολα, οικονομικά και γρήγορα μόνη σου. Πολλές φορές μάλιστα δεν σου κοστίζει κι απολύτως τίποτα αφού τα υλικά που απαιτούνται για τη δημιουργία είναι κομμάτια που ήδη έχεις στο σπίτι σου. Είτε ακόμα και μέσα από ανακυκλώσιμα υλικά.

ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;
Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις αγαπημένες μας …γαλότσες!!! Η εποχή έφτασε, ο καιρός κρύωσε, και πριν αρχίσουν οι μεγάλες βροχές προετοιμαζόμασε με στιλ. Αποχωριζόμαστε τα σανδάλια και φοράμε τα κλειστά μας παπούτσια -γαλότσες ή biker boots.
Κι επειδή μια σωστή fashionista ξέρει πως να είναι ευρυματική δίνει στις γαλότσες της μια πινελιά ανανέωσης χρησιμοποιώντας απλά τη φαντασία και το κέφι της.

Αν θέλεις να δεις πως θα αλλάξεις τις γαλότσες σου για να της “κυκλοφορήσεις” στη νέα σεζόν σαν καινούριες κάνε “κλικ” εδώ.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ TIP:
Δεν υπάρχει καλύτερη εκτόνωση, καλύτερος τρόπος να απασχολήσεις το μυαλό σου όταν είσαι κουρασμένη, φρικαρισμένη, στεναχωρημένη… από τη χειροτεχνία!

And More