Οι Dsquared2 εμπνέονται από τη Μύκονο

Η αγάπη που τρέφουν οι Καναδοί Dean και Dan για την Ελλάδα και ειδικά τη Μύκονο είναι γνωστή! Κάθε χρόνο επιστρέφουν στο αγαπημένο τους νησί για να απολαύσουν τις διακοπές τους!

Αυτή τη φορά τιμούν τον αγαπημένο τους προoρισμό με ένα διαφορετικό τρόπο. Αφιερώνουν ένα μέρος της συλλογής τους για το καλοκαίρι του 2012 στη Μύκονο! Στο fashion show που στήθηκε πριν λίγες μέρες στο Μιλάνο έδωσαν τη δυνατότητα στους θεατές να κάνουν ένα ολιγόλεπτο ταξίδι στις Κυκλάδες!

Το concept της νέας συλλογής στηρίζεται στην ιδέα ενός Αμερικάνου τουρίστα που περνάει όλο το καλοκαίρι στην Ευρώπη! Ξεκινάει από τις σκανδιναβικές ακτές όπου ανακαλύπτει τα φιορδ φορώντας navy καπαρντίνα, ορειβατικά μποτίνια και σκουφάκια! Συνεχίζει στη Μύκονο για ηλιοθεραπεία και clubbing! To σκηνικό θυμίζει Ψαρρού και τα μοντέλα φοράνε μαγιό με τυπωμένη τη λέξη “Mykonos” και αρχαιοελληνικά σανδάλια τύπου gladiator!

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του show ακούστηκε το τραγούδι Last Summer του Νίκου Γκάνου. Κι αν αυτό δεν είνα επιτυχία για έναν νέο καλλιτέχνη… τότε τι;

Επόμενη στάση είναι η Φλωρεντία με γνήσιο ιταλικό στιλ που θυμίζει τη Galleria Uffizi και τελειώνει στο Λονδίνο με κομμάτια που έχουν rock ‘n’ roll και punk αναφορές.

Read More

And More