ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΔΑΣ! Τα κορίτσια της μόδας απαντούν στις δικές σου στιλιστικές απορίες!

Ποιες είναι οι τάσεις της νέας σεζόν; Πως μπορεί να φορέσεις τα ρούχα που επέλεξες με τρόπο που να συμβαδίζουν με αυτές αλλά και να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα; Είναι σωστή η επιλογή που έχεις κάνει; Πόσες ιδέες ξεκινούν από μία ερώτηση και τι πιο ωραίο από το να έχεις ανθρώπους μέσα από την μόδα να σου απαντούν και να γίνονται οι προσωπικοί σου styling οδηγοί.

Αν θέλεις κι εσύ να ρωτήσεις τα κορίτσια της μόδας στο TLIFE επικοινώνησε στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr

/

Eρώτηση:
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι suede γόβες φοριούνται και το καλοκαίρι. Πήρα ένα ζευγάρι μπλε και έχω δει και κάποιες σε χρώμα ταμπά. Ευχαριστώ!

Aπάντηση:
Γεια σου Βίκυ! Δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα το ότι είναι οι γόβες σου suede όσο το ότι οι γόβες μέσα στο καλοκαίρι ζεσταίνουν σε όποια μορφή κι αν τις επιλέξεις. Για δεν φοράς κομψά ψηλά πέδιλα – ακόμη και suede- ώστε και να μην ζεσταθείς και να είσαι και φινετσάτη;

Φιλιά πολλά

/

Eρώτηση:
Τι να φορέσω με μια πλισέ μελιτζανί ανοιχτόχρωμη κοντή φούστα και λουστρίνι ροζ απαλές γόβες; Και τι τσάντα να κρατήσω για βραδινή έξοδο; Ευχαριστώ

Απάντηση:
Γεια σου Ιφιγένεια! Ένα ασπρόμαυρο t-shirt (μαρινιέρα ή λευκό με στάμπα), ένα μεγάλο κολιέ πολύχρωμο και clutch σε έντονο χρώμα π.χ. πράσινο ή κίτρινο.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας! Είμαι 36 ετών με ύψος 1,68 και 65 κιλά, όχι αδύνατη αλλά κανονική με αρμονικές αναλογίες και τέλος Μαΐου έχω τον γάμο του κουνιάδου μου και δεν ξέρω τι να φορέσω. Ο γάμος θα γίνει σε νησί και θα ήθελα να ξεχωρίζω λόγω άμεσης συγγένειας αλλά και να μην ξοδέψω μια περιουσία σε ρούχα που φοριούνται μόνο μια φορά! Τι με συμβουλεύετε; Τι φόρεμα να επιλέξω, από που και πως να το συνδυάσω;

Απάντηση:
Γεια σου Μελίνα! Σου προτείνω να κάνεις μία βόλτα και να δοκιμάσεις κάποια στιλ φορέματος για να δεις περίπου τι σου πάει, με τι δείχνεις εντυπωσιακή! Μίντι με έντονο χρώμα, μίνι με κάποια ανοιξιάτικα prints, maxi μονόχρωμα και πλάτη έξω; Φορέματα σε οικονομικές τιμές και πολλά σχέδια εκτός από τις γνωστές αλυσίδες που όλες ξέρουμε και αγαπάμε έχει στα outlet πχ. Mc Arthurglen Athens αλλά και στα πολυκαταστήματα πχ. ΑTTICA. Οπότε σε πρώτη φάση κάνεις μία έρευνα αγοράς και ξαναμιλάμε σύντομα.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Με λένε Νίνα και στα μέσα του Απριλίου έχω μια βάφτιση και ήδη έχω αρχίσει να ψάχνω τι θα φορέσω. Είμαι 16 χρονών, ύψος 1.68, βάρος 60 kg, καστανόξανθη με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Έχω πάρει λοιπόν ένα λευκό φόρεμα (στην απόχρωση του πάγου) με μήκος λίγο πάνω από το γόνατο. Θα ήθελα να μου πείτε τι παπούτσια μπορώ να βάλω (προτιμώ τα χαμηλά λόγω ενός προβλήματος στη μέση), τι αξεσουάρ καθώς επίσης και τι θα μπορούσα να βάλω για να με κρατήσει ζεστή. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση:
Φίλη μας, θα σου πρότεινα να βάλεις τα new flats που μοιάζουν με μπαλαρίνες αλλά έχουν silk back και πολύ λίγο τακούνι (σου έχω φωτό παραπάνω) σε ένα έντονο χρώμα, κόκκινο, μπλε ή χρυσό. Ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό με πολλά χρώματα, προσοχή όμως να είναι κοντό όχι μακρύ (θα βρεις σε όλες τις αλυσίδες με οικονομικά αξεσουάρ), και για σακάκι ένα tweed jacket (επίσης θα βρεις παντού)! Το look που θα έχεις θα θυμίζει young 60s οπότε προτείνω μαλλιά ήσυχα, πιασμένα ή ίσια με ένα πολύ ωραίο head band.

Φιλιά πολλά

/

Ερώτηση:
Μπορεί η αδερφή της νύφης να βάλει floral φόρεμα; Ή είναι προτιμότερο το μονόχρωμο ως πιο επίσημο; Παντρεύομαι τον Ιούνιο και η αδερφή μου (25 χρονών) έχει βρει το φόρεμα που σας επισυνάπτω, αλλά έχει αμφιβολίες για το floral.
Ευχαριστώ!

Απάντηση:

Γεια σου Δέσποινα! Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι πολύ κομψό και με έντονη θεατρικότητα. Αν πιστεύεις εσύ και η αδερφή σου πως ταιριάζει με το υπόλοιπο ύφος του γάμου τότε ναι είναι μία σωστή επιλογή. Το μήκος είναι σεμνό, η γραμμή θηλυκή -φρόντισε η ποιότητα του να είναι άριστη ώστε το φλοράλ να μην φαίνεται φθηνό- και συνδύασε το με πέδιλα χρυσά ή ακόμη και κόκκινα λεπτά ώστε να τα ταιριάξεις με την ζώνη.

Φιλιά πολλά

/

Eρώτηση:
Καλησπέρα!!! Ονομάζομαι Νικολέτα και είμαι 28 ετών. Έχω να πάω σε έναν γάμο το Φθινόπωρο και θέλω να φορέσω ολόσωμη φόρμα. Έχω ύψος 1,78 και είμαι 59 κιλά. Γίνεται να μου πείτε κάποιες εταιρίες που μπορώ να βρω κομψές και στιλάτες ολόσωμες φόρμες;

Απάντηση:
Γεια σου Νικολέτα, πολύ ωραία ιδέα! Ρίξε μια ματιά σε μαγαζιά όπως Cheap&cheap και περίμενε για τη σειρά της Δέσποινας Βανδή. Επισκέψου μαγαζιά όπως Pinko, Sotris ενώ η Fullah Sugah έχει πολύ ωραία και οικονομικά κομμάτια.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Θα ήθελα να ρωτήσω ποιές είναι οι τάσεις της μόδας για την φετινή Άνοιξη.

Απάντηση:
Γεια σου Ειρήνη! Η Άνοιξη φέτος σου δίνει πολλές επιλογές όχι μόνο στα χρώματα αλλά και στα σχέδια και τις γραμμές των ρούχων. Μπορείς να δεις αναλυτικά τις 6 βασικότερες τάσεις κάνοντας “κλικ” εδώ.

Πολλά φιλιά

Όποτε έχεις αμφιβολία για το ντύσιμο σου ή απλά θέλεις να ρωτήσεις μία δεύτερη γνώμη μην διστάσεις να μας στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα σου απαντήσουμε.

Read More

And More