Τι να φορέσω την Ανάσταση; 5 total looks από 50 μέχρι 300 ευρώ…

H Ανάσταση πλησιάζει και σίγουρα σε απασχολεί το τι θα φορέσεις ώστε να είσαι σικάτη αλλά και παράλληλα κατάλληλα ντυμένη. Η βραδιά αυτή είναι αρκετά ιδιαίτερη αφού πρέπει να προσαρμόσεις το ντύσιμό σου σε διαφορετικές συνθήκες. Πρώτον, κατά πάσα πιθανότητα θα πας στην εκκλησία, μετά για φαγητό με την οικογένειά σου ή τους φίλους σου και μετά ίσως μια βόλτα. Το σίγουρο είναι οι προκλητικές εμφανίσεις αποκλείονται. Πρέπει να είσαι κομψή. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Αν είσαι εκτός πόλεως θα πρέπει να υπολογίσεις σωστά και τον τόπο που θα βρίσκεσαι. Για να δεις τις επιλογές ανάλογα με το μέρος που θα βρίσκεσαι την βραδιά της Ανάστασης κάνε “κλικ” εδώ.

Η Σοφία Σούζα σου ετοιμάζει 5 πολύ total looks με κριτήριο όχι μόνο τις στιλάτες επιλογές αλλά και τις δυνατότητες της τσέπης σου. 5 total looks λοιπόν που ξεκινάνε από 50 ευρώ και φθάνουν μέχρι τα 300 ευρώ.


Αν δεν έχεις πολλά χρήματα να διαθέσεις δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι αφού με μόλις 50 ευρώ μπορείς να ντυθείς πολύ στιλάτα και μάλιστα με ολοκαίνουρια ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια.

Tο φόρεμα είναι ό,τι πρέπει για τη βραδιά της Ανάστασης. To ΤLIFE σου προτείνει ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή με trois quarts μανίκι για να μην κρυώνεις. Διάλεξε ένα σε έντονο χρώμα και συνδυασέ το με γόβες με μέτριο τακούνι (ή και μπαλαρίνες) και ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα παντατίφ.

Styling tip: Τα φορέματα σε loose γραμμή είναι τέλεια για όσες έχουν κοιλίτσα και θέλουν να την καλύψουν διακτριτικά.


Για όσες η άνεση είναι το ζητούμενο… παντελόνι και τζάκετ για την βραδιά της Ανάστασης. Το παντελόνι σου ας είναι ανοιχτό χρώμα (φέτος έχει παντού παστέλ) ή αν σου επιτρέπει η σιλουέτα σου διάλεξε ένα λευκό και παίξε με παστέλ αποχρώσεις στο τζάκετ και στα αξεσουάρ.

Styling tip: Καλύτερα φόρεσε ένα παντελόνι που να τελειώνει στον αστράγαλο ή σήκωσε το ρεβέρ του μέχρι αυτό το σημείο.


Οι παντελόνες (ή μακριές φούστες) είναι επίσης μία πολύ ωραία επιλογή. Φόρεσε μία παντελόνα σε έντονο χρώμα
(πράσινο, μπλε) και άσε όλο το άλλο look σε μαύρο χρώμα. Συμπλήρωσε χρυσά αξεσουάρ και μην ξεχάσεις τα πανύψηλα πέδιλα ή πλατφόρμες που θα απογειώσουν το ντύσιμό σου.

Styling tip : Μονόχρωμα ή μαύρα τοπ δίνουν έμφαση στην χρωματιστή παντελόνα σου. Απόφυγε τα print ή τα έντονα χρώματα στο πάνω μέρος από το σύνολο σου ώστε να δώσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα.


Kλασική επιλογή και η φούστα. Διαλέξαμε για εσένα μία με floral σχέδια και ένα πολύ μεσάτο αλλά ζεστό τζάκετ ενώ στα αξεσουάρ δώσε χρώμα από την παλέτα της φούστας σου. Αντίστροφα θα μπορούσες να βάλεις μία μονόχρωμη φούστα και ένα τζάκετ με floral ή pritns.

Styling tips: Το μήκος της φούστας καθορίζει το πόσο chic θα είναι το σύνολό σου. Το πολύ μίνι δυστυχώς δεν ταιριάζει στην Ανάσταση. Το ιδανικό είναι μέχρι το γόνατο ή περίπου μία παλάμη πάνω από αυτό!


Αν αντέχει η τσέπη σου και θέλεις για αυτή την εορταστική βραδιά να δώσεις το κάτι παραπάνω, ένα κομψό βερμουδάκι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Μα με σορτς στην Ανάσταση; Γιατί όχι, αρκεί το όλο σύνολο να θυμίζει preppy look και για αυτό χρειάζεσαι ένα ψηλόμεσο σορτσάκι και ένα μακρύ σακάκι και τα δύο σε σκούρες αποχρώσεις. Ένα διαφορετικό look που ταιριάζει κυρίως σε νεαρές κοπέλες. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!

Styling tips: Προτίμησε τα πιο girly παπούτσια όπως πλατφόρμες ή γόβες με μπαρέτα και όχι peep toes ή ψηλοτάκουνα πέδιλα από λουστρίνι ή δέρμα.

Read More

And More