Christmas Glam! Tα αξεσουάρ της σεζόν που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου…

Τίποτα πιο ωραίο από τις βόλτες στις στολισμένες βιτρίνες που σηματοδοτούν την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Τις αγαπώ τις γιορτές για πολλούς λόγους ένας εκ των οποίων είναι η ελευθερία του να φοράς όσο υπερβολικά ρούχα θέλεις -γιορτές είναι! Και με αυτή τη θεωρία στο μυαλό όλο και περισσότερα βραχιόλια φοράς, όλο και πιο ψηλά τακούνια επιλέγεις όλο και κάποια αγορά θα κάνεις!

Το ξέρω η εποχή θέλει να είσαι ρεαλίστρια αφού εκείνες οι ημέρες της υπερκατανάλωσης έσβησαν χωρίς όμως να πάρουν μαζί τους και το δικαίωμα στην περιποίηση, την ομορφιά, το στιλ. Με διάθεση έξυπνων αγορών η Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά ώστε να βρει τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ που χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις ούτε μισό καινoύριο ρούχο θα κάνει τα σύνολά σου να μοιάσουν καινούρια. Αξεσουάρ μεγάλη εφεύρεση!

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Τα κοσμήματα δεν χρειάζεται να είναι κάποια ιδιαίτερη περίσταση για να τα φορέσεις, είναι αξία ανεκτίμητη. Τα αξεσουάρ όμως έχουν party και γιορτάζουν ακόμη περισσότερο φέτος που το μέταλλο είναι στη μόδα και το χρυσό το απόλυτο χρώμα. Επέλεξε πολλά εντυπωσιακά βραχιόλια, μεγάλα δαχτυλίδια αλλά και κολιέ στο λαιμό με εντυπωσιακές πέτρες.
Για να δεις όλα τα κοσμήματα που βρήκαμε για εσένα στην αγορά κάνε “κλικ” στη φωτογραφία.

/
Είναι η πιο χαριτωμένη και κομψή τσάντα αφού μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι παρά με αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας. Κομψές αποχρώσεις, σχέδια που μοιάζουν με κουτιά, φάκελοι από σατέν και μετάξι αλλά και έντονες πέτρες πανέτοιμα να μεταμορφώσουν ακόμα κι ένα αδιάφορο ρούχο σε στιλιστικό αριστούργημα. Κάνε “κλικ” πάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές.

/
Τίποτα πιο θηλυκό από ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα ή γόβες που μπορούν ακόμη και το μαύρο skinny παντελόνι σου με το λευκό t-shirt να το κάνουν να μοιάζει με βραδινό ένδυμα. Επέλεξε εντυπωσιακά ζευγάρια που θα δώσουν λάμψη και θα τονώσουν το σεξαπίλ σου με τα stilettos τακούνια τους. So sexy! Κάνε “κλικ” και δες όλα τα σχέδια που έχουμε επιλέξει.

Read More

And More