Τρεις διάσημες στιλίστριες μας δίνουν έμπνευση μέσα από το προσωπικό τους στιλ!

Είναι τρεις από τις πιο διάσημες στιλίστριες στον κόσμο. Είναι επιτυχημένες, έχουν δουλέψει με τα μεγαλύτερα περιοδικά και τους διασημότερους οίκους μόδας στον κόσμο και αυτό που τις κάνει ακόμη πιο ξεχωριστές είναι το προσωπικό τους στιλ.

Οι δύο εκ των τριών είναι Γαλλίδες και πιο συγκεκριμένα -όπως θα έλεγαν οι ίδιες- Παρισιάνες (έχει διαφορά). Η Carine Roitfeld και η Emmanuelle Alt, με τη μία να διαδέχεται την άλλη στην Paris Vogue, έχουν διαφορετικό στιλ αλλά εξίσου κομψό με βασικό τους χαρακτηριστικό τη λιτότητα. Είτε κάνουν πρωινές εμφανίσεις είτε βραδινές η καθεμία με το δικό της χαρακτήρα στο ντύσιμο δεν υπoκύπτουν ποτέ σε υπερβολές. Η ιταλίδα της παρέας η Anna dello Russo δεν θα μπορούσε από το ταπεραμέντο και μόνο να έχει την ίδια λιτή γραμμή στο ντύσιμό της. Mε στοιχεία υπερβολής σε κάθε της εμφάνιση έχει καταφέρει να αγαπηθεί πολύ.

Πάρε στοιχεία από το στιλ της καθεμίας και δες τις επιλογές που σου βρήκε η fashion editor Σοφία Σούζα ώστε να τα βάλεις κι εσύ στην ζωή σου.

Κάνε “κλικ” στις φωτογραφίες για να δεις όλες τις επιλογές.


H Carine Roitfeld είναι μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο της μόδας που κατάφερε να περάσει από το μόντελιγκ στο styling κι από κει λόγω της ιδιαίτερης αισθητικής της να αναλάβει να “σώσει” τη γαλλική Vogue και να την μετονομάσει σε Paris. Aγαπημένο της χρώμα το μαύρο με ιδιαίτερη αδυναμία στις pencil φούστες και τα Alaia πέδιλα με πολλά κορδόνια. Ποτέ δεν κάνει υπερβολές με τις SM λεπτομέρειες να κυριαρχούν και τα goth στοιχεία να την κάνουν να ξεχωρίζει. Η ίδια κάνει το ίδιο μακιγιάζ εδώ και 25 χρόνια δηλώνοντας πως τότε απλά δεν υπήρχαν τα blogs για να το αναλύσουν τόσο πολύ ενώ εκτιμάει ιδιαίτερα τα χρυσά αξεσουάρ.


Η Emmanuelle Alt διαδέχθηκε την Carine Roitfeld στην Paris Vogue κι όπως είπε η ίδια η Carine “η εποχή στην μόδα αλλάζει, απαιτεί αμεσότητα και πιο casual ύφος στοιχεία που δεν μπορώ να υπηρετήσω και για αυτό παραιτήθηκα”.

Η Emmanuelle επιλέγει πάντα γήινες αποχρώσεις, πολύ λιτές γραμμές με πολλά ανδρόγυνα στοιχεία. Αγαπημένα της τα λευκά αντρικά πουκάμισα συνδυασμένα με μαύρα skinny παντελόνια ή τζιν και μποτάκια με μέτριο τακούνι ή ακόμη και φλατ. Δεν φορτώνει το στιλ της με αξεσουάρ ενώ δεν βάφεται σχεδόν ποτέ και επιλέγει για πανωφόρια σακάκια ενώ στα χέρια της θα έχει το κινητό ή αν κρατήσει τσάντα θα είναι μικρός φάκελος που μοιάζει με πορτοφόλι.

Η Anna dello Russo είναι η βασίλισσα της λάμψης και του glam επιλέγει πάντα looks όπως ακριβώς τα παρουσιάζουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας στις εβδομάδες μόδας. Αγαπάει τα εντυπωσιακά φορέματα που τολμάει να τα φοράει και μέσα στην ημέρα της, φορτώνει τα σύνολά της με πολλά αξεσουάρ ενώ δεν διστάζει να φορέσει ρούχα καλοκαιρινά και μέσα στον χειμώνα. Η ίδια πιστεύει πως η μόδα είναι παιχνίδι και μπορεί το αποτέλεσμα να παίζει με την υπερβολή σπάνια θα καταλήξει να είναι κακόγουστο. Η Anna dello Russo είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα στον χώρο του styling και της μόδας όπου όπως έχει πει η ίδια νοικιάζει διαμέρισμα μόνο για τα ρούχα της και άντρας στο σπίτι της δεν χωράει.

Read More

And More