Tι θα ντυθείς; Άνοιξε την ντουλάπα σου και φτιάξε στολή με ρούχα που ήδη έχεις!

Oι ημέρες της αποκριάς έφτασαν και σου το υπογράφω πως ακόμη κι αν σιχαίνεσαι τις μεταμφιέσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε καλέσουν σε κάποιο πάρτι που οι παρευρισκόμενοι θα μοιάζει να έχουν προετοιμάσει το τι θα βάλουν μήνες πριν. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν αφού η σωστή μεταμφίεση δεν θέλει κόπο θέλει ευρηματικότητα και φαντασία.

Το TLIFE ανοίγει την ντουλάπα σου και σε βοηθάει να δεις τα ρούχα σου με διαφορετικό μάτι. Τρεις εναλλακτικές φορεσιές που πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις και να κλέψεις την παράσταση: Indie Girl, Mod Girl, Moulin Rouge.

Κάνε κλικ στην εκάστοτε φωτογραφία ώστε να δεις που μπορείς να βρεις τα ανάλογα ρούχα και αξεσουάρ που αν μη τι άλλο θα τα κρατήσεις και για άλλες εμφανίσεις σου.

/
Τα μποέμ ρούχα είναι στη μόδα και ο indie χαρακτήρας που αγαπάμε όλες τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού μπορούν να δημιουργήσουν μια ενδιαφέρουσα αποκριάτικη στολή. Φόρεσε το τζιν σορτσάκι σου, μία λευκή πουκαμίσα και μπότες και θα δεις πως τελικά δεν είναι και τόσο αδύνατο να συμβεί.

Θυμήσου πως το βασικότερο όλων είναι το μακιγιάζ! Κάνε κλικ στη φωτογραφία.

/
Καλά που τα ρούχα σε γραμμή 60s είναι στην μόδα κι έτσι με λίγη περισσότερη υπερβολή μπορείς πανεύκολα να μεταμορφωθείς σε Twiggy. Επέλεξε ένα φόρεμα, φόρεσε το με γοβάκια με χρώμα , γάντια κι αν έχεις κάποια καρέ η με χρώμα περούκα τότε το look σου είναι πανεύκολα έτοιμο.

Θυμήσου να τραβήξεις μεγάλες γραμμές με eyeliner στα μάτια σου. Kάνε κλικ στη φωτογραφία ώστε να δεις τις επιλογές.

/
Τα φτερά, τα φορέματα με κρόσσια τα με έντονο ντεκολτέ κορμάκια και τα γάντια μέχρι τον αγκώνα είναι κάποια κομμάτια που πολύ πιθανόν είναι να τα έχεις στην ντουλάπα σου. Πάρε ένα από αυτά, βάλε την φαντασία σου να σε ταξιδέψει σε βραδιές τσάρλεστον και θα δεις πως πανεύκολα είσαι sexy και έτοιμη για παρτι.

Θυμήσου να κρατήσεις μεγάλη πίπα για τσιγάρο. Κάνε κλικ στη φωτογραφία να δεις τις επιλογές.

Read More

And More